Bronies.cz

Úplná verze: Hearthstone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hmm... Tak jakožto priest taky hraji na end game.Ke konci prostě boostnout tanka a většina to pak už nedá Pinkiesmile Občas se stává,že když protihráč vidí tankovací kartičku 6/40+ tak to vzdá Rainbowlaugh Samozřejmě tahle taktika extra nejde proti roguně nebo mágovi a jeho ovečce Twilightangry2 ale s tím se dá taky poradit.
Prakticky každá classka je na tohle připravená Ajsmug. Jenom musíš mít karty, tím myslím, že to není moc dobrá taktika
Tak jistě. Jenomže já ty karty na takový nesmysl nachystaný na ruce neměl. A vsadím se, že s mým štěstím bych je osm kol ještě ani neviděl.
DjAtakke585: Neříkám že ne.. Jen moje úspěšnost s tímhle je u ostatních class vysoká Pinkiesmile Každopádně to nejedu furt,ono se ti taky pro tohle musí sejít víc konkrétních kartiček.

Santhiras:Nebylo to myšleno tak,že bys to měl zahrát.Spíš jsem se jen viděl v tom priestovi,co stál proti tobě.
Nevím, zda-li je chyba u mě, ale přijde mi, že rogue class je naprosto mizerný. (bavím se kolem situace, kdy člověk má jenom základní karty) Ajsleepy

A jako za trest musím dostávat furt rogue + něco questy...
Já za ní taky nehraju. Je to asi nejslabší postava když zrovna nemáš epic, nebo legendární karty.
Dneska jsem začal hrát HS a musím říct, že mě to docela chytlo. Vždycky mě bavili karetní hry a tak není divu. Vzpomínám si ještě na dobu, kdy jsme s kámošema ve škole hráli magiky. Twilightsmile

Přidávám zde svůj Battletag:
ScalixCZ#2350
Tak mám svojí první legendární kartu z booster packů. King Krush Pinkiesmile. Vzhledem k tomu, že hunter je má oblíbená postava, takže mega luck Pinkiehappy.
@ sc@lix: Fajn, že je další do týmu, ale počítej s tím, že tě ostatní odsud zatím roznesou, ale nenechal se odradit Ajsmug, je to dost poučné zahrát si s někým zkušenějším Pinkiesmile.
Gratulace k legendárce Rainbowlaugh Jinak, Sc@lixi, hodně štěstí do začátků Twilightsmile Hlavně se nenech odradit, tím, že moc nevyhráváš ( tím myslím nesmrtelní nepřátelé Rainbowlaugh ) ale v HS narážíš na stejně zkušené protivníky, takže tam ten problém nebude Ajsmug každopádně hodně štěstí !
Hm,...tak King Krush jo Rainbowlaugh
Sorry, ale tahle legendárka je podle mě dobrá jenom na disenchant, protože jako hunter máš ty malé pavoučky 1/1, co když umřou dají ti random beasta do ruky a poslední dobou se mi zdá, že blizz nějak zvýšil šanci na dobrý výsledek týkající se RNG.
Potvrzuje to i fakt, že hunteři často mají na ruce jak Malorne, K.K. tak i Garhzilu.

Závěrem, hned bych ho rozdrtil na dusty a pak bych si vycraftil něco více hratelnýho (8/8 charge za 8 Rainbowlaugh, to už je lepší i ten nerfnutej Leeroy 6/2 charge za 5, protože k tomu můžeš zahrát dogies nebo něco dalšího Twilightsmile )
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16