Bronies.cz

Úplná verze: [BronyTours] Galacon 2015 - Doprava
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(24.07.2015, 15:09)Cwossie Napsal(a): [ -> ]Poznámka přímo od týmu: crossdressing je OK, pokud budete dodržovat pravidla platná pro opačné pohlaví.

Což bude vcelku sranda, vzhledem k tomu, že většina hlavních postav v MLP je ženského pohlaví Rainbowlaugh
Cesta z autobusového/vlakového nádraží trvá na Černý Most 27 minut metrem takže stačí MHD jízdenka(dospělá) na 30 minut za 24 Kč.

Ot: Proč jsou tu informace které se netikají dopravy na Galacon?
@Krajk: Protoze to je schvaleny a byla udelena vyjimka, jedna se o dulezite Gala info. Samotne vlakno, web ci crowdfunding kvuli tomu delat nebudeme.
OT Krajkhour

Protože se to týká toho, co si máš na Gala zabalit a tudíž se to částečně dotýká i dopravy
(24.07.2015, 15:09)Cwossie Napsal(a): [ -> ]PoloOT: Už je venku oficiální dresscode pro Gala večer.

[Obrázek: gc_2015_dress_code_english.png]

V případě pochybností kontaktujte přímo tým Galaconu.
Poznámka přímo od týmu: crossdressing je OK, pokud budete dodržovat pravidla platná pro opačné pohlaví.

Very nice. Sice na formal gala nejdu, ale info o fursuitech a crossdressingu je dobré vědět Pinkiesmile
(24.07.2015, 19:41)KRAJKHOUR Napsal(a): [ -> ]Cesta z autobusového/vlakového nádraží trvá na Černý Most 27 minut metrem takže stačí MHD jízdenka(dospělá) na 30 minut za 24 Kč.

Mimochodem, jako loni si i letos budu vyměňovat koruny na eura ve směnárně poblíž Hlaváku, tak kdyžtak mohu někoho hodit na Čerňák, případně jako loni vzít třeba jen bagáž, ať se s tím netaháte metrem.
když už se s tím tady začalo. co udělat jako obvykle předsraz na hlaváku s těmi to přijíždějí vlakem? Osobně tam budu v 8:20 u Burger kinga (pokud ČD pojedou normálně, což se jim poslední týden na mé trati moc nedaří) Pinkiesmile
Jamis Napsal(a):Což bude vcelku sranda, vzhledem k tomu, že většina hlavních postav v MLP je ženského pohlaví Rainbowlaugh
Jen taková vsuvka, počítají se do toho záchody? Rainbowlaugh
Pevne, pevne doufam, ze cely vecerni event timto bude obrovskej pruser...
Nevim z ci iniciativy prichazi ta drzost rypat do toho, ktery cosplay ano a ktery ne, ale Towerspub se mi zda jako jasna volba... Tohle je zle,
Souhlas s pidim, už sem to říkal v pátek na Vyšehradě že gala večer měl být v tomto duchu jen na dobrovolné bázi. Osobně velmi nerad chodim v obleku protože mi je nepohodlnej a na akcích tohoto typu chci být v pro mě pohodlném oblečení. Ne jako každej pracovní den v práci. Ze svého pracovního okolí znám snad jen dva lidi co rádi chodí v obleku a to je boss s obchoďákem.

[spoiler: Nedokážu si moc dobře představit, že by tohle bylo na americkym conu, kdyby z toho byla párty/diskotéka myslím že by to tak bylo pro většinu lidí zajímavější. Chtějí se odlišit ale myslím, že udržovat dneska povinnost formálních obleků, je přežitek z minulých dob zvláště na akcích tohoto ražení.]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18