Bronies.cz

Úplná verze: Paradox Interactive
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
O co go? Série her žánru Grand Strategy. Zamiloval jsem si je víc, než Civilizaci, Warcraft a Total war dohromady. Zábava je pro mě teda hlavně expanze a slavná tažení, udržování impéria už mě tak nenaplňuje. Mám rád challenge, když jsou splnitelný.

Má asi tak metrickou h***otunu jednotlivých titulů, ale v současné době jedou následující série:

Crusader Kings (ATM venku CK2, k němuž se ještě vydávají datáče) - raný až pozdní středověk

Europa Universalis (venku je EU4, nejnovější titul od Pdoxu) - pozdní středověk, renesance, baroko, začátky revolucí a kolonialismu

Victoria (aktuálně V2, bohužel už ukončený vývoj) - kolonialismus v plné síle, demokratizace, revoluce a reakce, nové ideologie, industrializace, světové války

Hearts of Iron (HOI3 venku, HOI4 ve vývoji) - meziválečná doba, gathering storm do 2. světové + počátek studené války

Tyhle hry kolem sebe mají dost nadšenou komunitu, takže o mody není nouze a mody často ladí to, co developeři neodladili, některé mody se dokonce dostanou do canonu jako části a koncepty z Pop Demand Modu k Victorii 2. Komunita kolem Pop Demand Modu mimohodem vytvořila poníkový submod.
Z hlediska realismu - jaký si to uděláš, takový to máš. Pokud jako já ve Victorii 2 za Nizozemsko agresivně expandujete, můžete skončit s ahistorickou mapou, kde vlastníte půlku Afriky v koloniích a nad nizozemskou říší slunce nezapadá.
Na Hearts of Iron III jsem nechal neskutečně času, nejradši jsem hrál za Československo, ale kolikrát mě bavily i jiné země. Některé věci by stály za to trochu víc rozdělat do podrobna, třeba ta výroba a tak, ale jinak mohu jedině doporučit. Akce si moc neužijete, za to plánování a právě toho dobývání atd., to stojí za to.
Najde se tu ještě někdo na hru Hearts of iron III ? scháním nějaké spoluhráče Rainbowwild čím víc tím líp Pinkiesmile
(27.03.2016, 23:04)konvalina Napsal(a): [ -> ]Najde se tu ještě někdo na hru Hearts of iron III ?   scháním nějaké spoluhráče Rainbowwild  čím víc tím líp Pinkiesmile

zdravím hru hearts of iron bych si klidně zahrál ale nemám ji na PC a nevím jakou verzi používáš.Nemohl bys mi poslat odkaz odkud si to stahoval nebo pokud si ji koupil tak tvou verzi.