Bronies.cz

Úplná verze: Promítání prvního dílu páté sezóny - Praha
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Jo, byl by to docela zajmavej vývoj, od skupiny poníků, která na začátku řešila jak vůbec vycházet sami se sebou, k tomu, že řešej problémy mezi skupinama ostatních různě po světě.
Promítání bylo super. Doufám že se minimálně uvidíme v takovém počtu u závěrečné ho dvou dílu.

Z mého pohledu. Přišel jsem na promítání po chvilce jsem začal hrát s Aladarem MLP:CCG k mé smůle jsem vyhrál všechny hry na druhou stranu Aladara to bavilo. Pak začalo promítání. Krom nazvu epizody jsem nic nevěděl o to jsem si to víc užil.
Po odchdu ze Strahova vydali zabít dva sreky v teče. Arrack dostal strach a utekl zndružiny já a sir Michela jseme odolávali dlouho ale Srek použil zákeřnou taktiku a intrikoval naši mattku která dostala hospocký rage snažila se zabít stéká bez nás což vyústilo k roztříštění meče a následnému zbýráni sil k poražení. Nakoc jsme druhého Stéká zabily jen tak tak. Jen doufám že příští výprava bude početnější abychom mohly zlobrů pokořit víc.
Bylo opravdu úžasný se s vámi zase vidět, pokecat, pobavit se. Lidi, jste prostě úžasný Pinkiehappy Nemůžu se dočkat, až se uvidíme na dalším promítání Twilightsmile

Edit: Ještě jsem se chtěl zeptat, kdy bude ten záznam na youtube?
Tak po dvou letech v komunitě jsem se konečně dokopal na moje první společné promítání a náramně si to užil, příště rozhodně taky nevynechám.

No, a k programu, jak už se Krajhour zmiňoval, utrpěl jsem fatální porážku 3:0 v CCGčkách, ale co, bavilo mě to a byla sranda, rozhodně nelituju toho, že jsem si je tam přitáhl.
Krom toho bylo skvělé moct si popovídat s lidmi, kteří mě nechtějí akorát vytáčet Twilightsmile

Takže jo, zároveň děkuju všem co se nějak podíleli na organizaci and pony-on! Pinkiesmile
Jedno video

a pár fotek z pre-LaserGame & promítání.
Užil jsem si to s vámi, těším se na další Pinkiesmile
Tak jsem koukla na to video a víte co, fanoušci FNAF? Zhruba někdy okolo půlčtvrté minuty vydá SG zvuk jako Spring Trap, když vás chytí! Rainbowlaugh  Ne, vážně!
Stran: 1 2 3 4 5 6 7