Bronies.cz

Úplná verze: Antošíkova grafická tvorba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nojo, čtvrtá noha se mi někde v průběhu zvýrazňování kontrastu ztratila Rainbowlaugh
Jinak kontrast je v obrázku v pohodě, snažil sem se dělat dokonce slabčí pozadí a výraznější popředí - skan a úprava to zase ztratila, ale až ti ukážu na papíře tak myslim uvidíš, že ji opravdu nelz přhlédnout Pinkiesmile

Pohled má bejt jakoby přímo z boku , né ze spoda = Che i barák.
A oči nejsou muší, jen grafit nechává některé bodky bílé, no Rainbowlaugh

[Obrázek: a_storm_is_coming_by_anttosik-d5rkshf.png]
Někdo z vás mohl vidět třetinu práce na streamu Pinkiesmile
Parádní práce. Ještě je tam trochu vidět antošíkovská rozmazanost a AJ mi tam nesedí úplně barvama, ale jinak fakt povedený. Jak dlouho už to vlastně je, co jsi začal malovat?
Tak 3-4 měsíce a bude to rok.)
Antošíkovská rozmazanost ... už mě znáš, a i když se snažim dávat víc a víc pozornosti na odstranění, furt to tam vidíš Pinkiesmile
Co přesně ti nesedí na barvách? jen abych věděl Pinkiesmile (stejně je dělám u každýho obrázku zvlášť, z nějaký vycházim, ale postupně se to vyvíjí velice různě Pinkiesmile )

Zrovna s barvama mívám problém. Asi jak je v celym obrázku rozptýlený zelený světlo, tak by bylo ze spoda na Applejack určitě víc odražený zelený barvy. A mohla by bejt i vraznějc vystínovaná. Skály a kmeny stromů jsou ve stínu taky dost tmavý, tak by se to k nim hodilo.
To že všechno odráží světlo mi furt nějak neleze dohlavy (stejně jako koncept odraženýho světla jako takový) - i když se ho snažim už zakomponovat, furt je to víc zkouška než že bych věděl co dělám.

Když jsem měl tmavší stíny na hřívě tak mi to prostě nesedělo. Ono když teďka poslední dobou koukám na vlasy lidí okolo tak taky nejsou úplně tmavý za většinových světelných podmínek.

Tohle sou ale myslim drobnosti. Potřeboval bych mít chuť fotit, tim bych se to naučil vnímat jak to ve skutečnosti je Pinkiesmile
Nechapem ako sa toto da nakreslit Rainbowlaugh
Opět povedený obrázek, byl jsem i na streamu a co jsem si všiml pár nedostatků na něm, tak ve výsledku se to jeví být opravené. Je vidět, že tlamu jsi ji dělal později, trochu mi u rtů nesedí odstín (není to skoro poznat, ale možná mi obrazovka kecá). K té rozmazanosti, možná tráva v popředí by nemusela být tak rozmazaná jako ta u rybníčku a klobouku, ale jinak nádhera. Twilightsmile
Protože se mi to blbě vysvětluje, tak jsem využil toho, žes obrázek zveřejnil pod creative commons, a tak jako hrubě načrtnul, co mě k tomu napadlo:
[Obrázek: a_storm_is_coming_by_anttosik-d5rkshf.jpg]
Je to samozřejmě otázka vkusu každýho.
Stíny na AJ jsou asi vidět. Docela dobrý pravidlo je, že hlavní barvy by měly bejt rozprostřený po obrázku. To máš pěkně s modrou, která je na obloze i v jezírku, ale u oranžový to moc nebylo, tak jsem trochu zoranžověl klasy trav a nějaký trsy. Taky jsem zkusil zesvětlit lesknoucí se části a zbytek ztmavit, aby vypadaly vlhce a navodily dojem vlhkýho vzduchu před bouří. Nevim jestli to zabralo, možná by to chtělo provést pečlivějc. Taky jsem AJ zanořil kopýtka víc do trávy a ztmavil pod ní zem, aby tam líp zapadla. A teda přijde mi takový blbý tu takhle poučovat, když tomu moc nerozumim, ber to jako brainstorming :-)
Naopak, sem rád když mi do toho kecáš ( máš velmi dobré postřehy) doma se na to kouknu pořádně, ale takhle na netbooku, ale zatim to vypadá výraznějc (líp)
A ukázání na obrázku je lepší než jen slova.

Edit: Okej, tak sem se na to kouknul, lehce upravil - ten stín na vlasech sem měl, a tak sem ho trochu zvýraznil (změnšil průhlednost) - přdtim se mi zdál moc silnej (třeba ale na nohách mi prostě v tvym podánjí vůbec nesedí.

Zoranžovění obrázku může mít efekt, ale nehodí se tam. Aj prostě vykukuje ze zelenýho pozadí, nemůže bejt partyzánem Rainbowlaugh


[Obrázek: before_fabric_got_dumb_by_anttosik-d5rz4ph.png]
Ta AJ je perfektní. I když má Zmok naprostou pravdu, že ta oranžová je v té zelené trošku křiklavá, ale jinak opravdu nemám co vytknout Pinkiesmile Jen tak dále.