Bronies.cz

Úplná verze: Nová verze fóra
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Zvlastni, uz mi taky prestal fungovat Spoiler button ve full editoru :S
Edit: Když chci vytvořit nový příspěvek, tak mi SpoilerButt funguje, ale když chci upravit již vytvořený příspěvek, tak nefunguje.
Když chy vytvořit přispěvek do tematu a jsem na kompu tak mužu použivat formatovaní textu ale na mobile ta lišta s farmatováním není.
Už to sice zaznělo v jiném vlákně, ale pro jistotu to napíšu i sem:

Všechny připomínky vedeme v patrnosti (včetně tolikrát po dobu dvou let omílaného HTTPS) - nemusíte se bát, že když je napíšete sem, že by zapadly. Aktuální technický správce fóra madA1234 se právě pilně učí na maturitu, takže opravám věnuje minimální množství času. Až bude mít po zkoušce, bude se fóru opět věnovat naplno.

Jménem týmu fóra děkuji za pochopení.
(20.04.2015, 22:16)blesk1j_CZ Napsal(a): [ -> ]Když chy vytvořit přispěvek do tematu a jsem na kompu tak mužu použivat formatovaní textu ale na mobile ta lišta s farmatováním není.

Chtělo by to víc informací, co používáš za prohlížeč? U mne jsou všechny lišty v pořádku:
Browser od LG
[Obrázek: screenzgz.png]

Chrome od Googlu
[Obrázek: screenwdw.png]

Jsi si jistý, že problém není někde u tebe?  Rainbowderp
V příspěvcích se mi přestaly zobrazovat náhledy z youtube. Je na ně pouze vyhrazené volné místo (vlákna jako PMVs teď vypadají velice prázdně). Když chci vědět, co tam je, musím "odpovědět na příspěvek", v editoru se videa zobrazují normálně. Problém se týká prohlížečů Firefox, Chrome, IE. Na Safari to jede v pohodě.

Že by to souviselo s přechodem na https?
Už jsem to odhalil Rainbowlaugh
Jde o to, že funkci, kterou používá forum pro vkládání videí z YouTube a Dailymotion dává do kódu url adresy "http". Stačí si otevřít zdroják stránek a je to vidět. Stačí to přepsat, aby to dávalo "https" a bude to fungovat. Oba weby https podporují, takže to nebude probém. Je to tedy jen malá chybka.

Chytré prohlížeče totiž nedovolí načíst nezabezpečený (non-https) obsah na "https" stránkách. Alespoň ne defaultně. Lze to povolit manuálně. U Chromu se třeba zobrazuje napravo v omniboxu znak štítu a když na něj kliknete, tak vám to dá možnost "načíst nezabezpečené skripty".

Tohle mi připomíná tento článek na Lupě, který se https týká a taky zmiňuje, že i veškerý obsah na stránce musí být https http://www.lupa.cz/clanky/vseobecnemu-pr...a-reklama/
@Foxtrot: ... což by znamenalo nemožnost vkládání většiny externích obrázků, včetně některých avatarů tak, jak to funguje doposud Pinkiesmile samozřejmě - víme o tom.
  • Musím si dávat jas na minimum při prohlížení fóra a i potom mě začnou bolet oči (a to se mi ještě u žádné stránky nestalo)

  • To logo v záhlaví potřebuje širší rozměry podle mě.. Na full hd to nevypadá vůbec hezky

  • Je tu moc lišt, ty 2 nahoře by se daly dát do jedný a nejlépe přesunout pod logo

  • Update to potřebovalo a je to modernější  Twilightsmile
@Jamis
Tak ale obrázky prohlížeče neblokují, takže tam to není nutné měnit. Já jen narážel na ten problém s videem, který už je opravený a jako informační bonus jsem zmínil i ten článek. Prostě, funguje to, tak není třeba nic dalšího měnit.

@LunoOndra
Nemyslím, že by ty lišty šly snadno přesunout... Je to přeci jen tak dané v základní šabloně fóra a je blbost ji měnit, protože to by pak hezky blblo při každém updatu Rainbowlaugh (teda, pokud v administraci není tlačítko "zobrazit lišty pod logem")
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11