Bronies.cz

Úplná verze: Nová verze fóra
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Úpřímně z nového designu nijak na větvi nejsem Unsuresweetie
Co aspoň hodit staré barvy fóra a bude?? Myslím, že by to bylo lepší Pinkiesmile Než, aby to bylo takhle... Jinak jméno a to bych dala nad Avatara... Takhle je to oprabdu hodně matoucí a nevyhovující :/ Já tu jsem asik 15min. teď a už mě s té bílé jak to je všude nehorázně bolí oči a to mám stáhnutý jas na kompu Ajsleepy""" Fakt tohle ani trochu nevyhovuje... Ani to příhlášení nad logem... To není ani trochu pěkné... To mívaly weby v době kamenné snad Ajsleepy"" Aspoň si to pamatuji u starých stránek a bylo to vždy dost nevyhovující.... Tímhle vzhledem se fakt ničemu moc nepomohlo Ajsleepy""""


Ten noví vzhled mi začíná nechutně sekat komp Ajsleepy"" No jak pěkné... Předtím se to vůbec nedělo Ajsleepy"""" A to tu nic navíc krom FB zaplé nemám.... Pffff.....
OT:
Ale shodneme se alespoň všichni, že všechno je lepší než vBulletin, ne? Rainbowlaugh
Není to spíš tím, že se vám nechce přizpůsobovat novým věcem, než chybou samotného fóra. Podle mě se toho zas tak moc nezměnilo a přehlednosti to také neuškodilo. Hold je pár prvků trochu někde jinde, ale není to věc na kterou by se nedalo zvyknout. Co se týče toho, že se ti to seká, tak to nebude fórem. Já nemám bůh ví jak výkonný komp a jede mi to stejné, možná ještě lépe než předchozí verze.
Za sebe mám několik výhrad.

Celé fórum je nyní zabugované. Konec.

Ale teď vážně. Toto fórum nabralo chyb a vad tempem Pendolína...

Před cca hodinou jsem založil vlákno a aniž bych dal odeslat, založilo se samo. Automatika... Rainbowlaugh Opravdu nepřeklikl jsem se a z dobrého důvodu - protože kdyby ano, tak to po mě bude chtít vyplnit anketu, kterou jsem nastavil, že chci a to se nezeptalo. Takže to je první vada - Už jsem oznámil vyšším orgánům, ale zde to zmiňuji, aby si další lidi dali bacha...

Další věc je, že když chci označit nějaký text, tak mi to často blbne a to modré ohraničení. Přeskakuje, jak se mu zlíbí.

BB kódy. Před tím, když jste je viděli, tak vám to všechno fungovalo a vyhráli jste si s tím po svém. Teď to blbne a když chci dát barevný odkaz, tak příspěvek musím stokrát upravit, aby to nějak šlo. Protože stačí dát mezerník a všechno od začátku...

Barvy jsou též méně přehledné než předtím a najít odstín, který jsem používal donedávna také není jen tak. Myslím barvy v textu. Ale barvy fóra jsou také pecka opravdu. Teď si musím dát jas obrazovky na 2x abych vůbec viděl, kde končí text a kde začíná podpis.

Také mě štve, že nyní tu není to přeskočení na předchozí vlákno. Myslím to Bronies.cz/Novinky/Nový vzhled fóra ... To už tu také není fakt super. Teď klikat na index a zase přejíždět tak, kde jste byli.

Když je někdo neviditelný, tak už ani nevidíš, kdy byl naposled online. Takto když tohoto člověka kontaktuješ, tak nevíš jestli ti ještě odpoví, nebo je v čoudu.

Najde se toho více, ale toto je vše, co mě v tuto chvíli napadlo, nebo co mi nejvíce vadilo.

Ale abych jen nenadával, tak budu trošku i optimistický. Zpestření statistik vypadá docela pěkně... Akorát místo toho, kdy byl uživatel registrován by se hodilo, kdy byl naposledy online. Ale to už je jen drobný detail. Doufám, že se problémy vyřeší a nebude z toho takové drama jako je teď...

Na druhou stranu si vážím vás všech, co máte na tomto masivním updatu podíl.  Pinkiesmile
Fórum není Windows malování Pinkiesmile ne všechno se dá přebarvit jedním kliknutím a ne vždy je to ku prospěchu věci.

Pro ty, kteří ještě neví, proč (a hlavně jak) se tyhle změny dělají: místo stesků, jak je to všechno hrozný, prosím piště konkrétní věci, které vám nevyhovují, ideálně v bodech, protože sáhodlouhými stesky a litaniemi se nikdo probírat nebude, i když v tom třeba budou užitečné věci.

Tak se jich můžeme snadno chytit a probrat je spolu s nastavením a dalšími připomínkami. Pokud to bude rozumné a bude to možné změnit, tak to tak nastavíme - vždycky to takhle funguje, když se rozbíhá nová služba, nebo se stávající výrazně mění (jako třeba v tomhle případě). Úplně stejné to být nemůže z mnoha důvodů, ale přizpůsobíme vzhled, co to půjde, aby nám co nejvíc vyhovoval.
Já se boužel neschodnu.... Mám celé fórum spomalené a trvá mi extrémně dlouho teď všechno načist... Dříve mi to vůbec nedělalo.... Nelíbí se mi to takhle.... Mě ten vzhled připomíná jiné staré stránky... Takže to je na nic... Předtím mi to fórum přišlo originání, že nebylo jako každé druhé, ale teďka je neriginální a je z něj ovečka jako každé snad jiné fórum.... Prostě se opakuje jako ty ostatní.... Není to vůbec pěkné aa přehledné.... + tá starodávná lišta nahoře co jsem fakt dlouho nikde neviděla... naposledy tak před 4rokmy a to je vše.... Prostě tohle jde k horšímu.... Ajsleepy"""
Pro mě je to překvapivá, ale z většiny pěkná změna, forum teď nabralo takový... nový nádech (+Miluju zakulacené rámečky, tlačítka a všechno možný, což tu teď rozhodně neschází Rainbowlaugh ).

Ale na druhou stranu se přidám, že by možná bylo lepší, pokud to jde, zvýraznit čáru oddělující podpisy od těla příspěvků, vidím tam jenom takovou sotva rozeznatelnou linku a na první pohled to celé splývá dohromady.

(A na horní panel si holt budu muset zvyknou, no co, život je změna)
Mě se teda nový vzhled líbí, zatím není nic na co bych si stěžoval, maximálně ta lišta nahoře je pro mě trochu nepraktická, ale jde o zvyk Pinkiesmile
(31.03.2015, 17:40)DoktorPetr Napsal(a): [ -> ]Za sebe mám několik výhrad.

Celé fórum je nyní zabugované. Konec.

Děkujeme za komentář, dál tedy nemá smysl číst.

Citace:
Ale teď vážně. Toto fórum nabralo chyb a vad tempem Pendolína...

To, že věci fungují jinak ještě neznamená, že jde o chybu - proč jen to spousta lidí tak často zaměňuje?

Citace:Před cca hodinou jsem založil vlákno a aniž bych dal odeslat, založilo se samo. Automatika... Rainbowlaugh Opravdu nepřeklikl jsem se a z dobrého důvodu - protože kdyby ano, tak to po mě bude chtít vyplnit anketu, kterou jsem nastavil, že chci a to se nezeptalo. Takže to je první vada - Už jsem oznámil vyšším orgánům, ale zde to zmiňuji, aby si další lidi dali bacha...

Ok, to se dá prošetřit

Citace:Další věc je, že když chci označit nějaký text, tak mi to často blbne a to modré ohraničení. Přeskakuje, jak se mu zlíbí.

Nezvyk, když při označení celého řádku až k levému okraji označí i oblast za koncem textu na předchozím řádku?

Citace:BB kódy. Před tím, když jste je viděli, tak vám to všechno fungovalo a vyhráli jste si s tím po svém. Teď to blbne a když chci dát barevný odkaz, tak příspěvek musím stokrát upravit, aby to nějak šlo. Protože stačí dát mezerník a všechno od začátku...

Tak si ty kódy zobraz - jen na to v editoru tlačítko (druhá řádka, spolu se spoiler buttony, na konci řádku s popiskem "přepnout na zdroj")

Mezerník? Jakože omylem smažeš něco, co jsi smazat nechtěl? V tom případě stačí použít klávesovou zkratku Ctrl-Z, která vrátí poslední úpravu (nevím, kolik kroků zpět se uchovává), v případě potřeby vícekrát.

Citace:Barvy jsou též méně přehledné než předtím a najít odstín, který jsem používal donedávna také není jen tak. Myslím barvy v textu. Ale barvy fóra jsou také pecka opravdu. Teď si musím dát jas obrazovky na 2x abych vůbec viděl, kde končí text a kde začíná podpis.

Mě barvy fóra přijdou stejné. A pokud myslíš paletu pro výběr barvy textu tak je větší a máš větší výběr.

Ta čára by měla být při normálním nastavení kontrastu normálně vidět. Podpis je imho součástí příspěvku, ale to je věc názoru.

Citace:Také mě štve, že nyní tu není to přeskočení na předchozí vlákno. Myslím to Bronies.cz/Novinky/Nový vzhled fóra ... To už tu také není fakt super. Teď klikat na index a zase přejíždět tak, kde jste byli.

Jop, tohle by se hodilo, stejně jako název vlákna v záhlaví každého příspěvku.

Citace:Když je někdo neviditelný, tak už ani nevidíš, kdy byl naposled online. Takto když tohoto člověka kontaktuješ, tak nevíš jestli ti ještě odpoví, nebo je v čoudu.

To je jeden z účelů neviditelnosti Twilightsmile

Citace:Ale abych jen nenadával, tak budu trošku i optimistický. Zpestření statistik vypadá docela pěkně... Akorát místo toho, kdy byl uživatel registrován by se hodilo, kdy byl naposledy online. Ale to už je jen drobný detail. Doufám, že se problémy vyřeší a nebude z toho takové drama jako je teď...

Vidíš, třeba statistiky moc neprohlížím Pinkiesmile drama protože změna, je klasika. Jak tu postoval Melgarh Rainbowlaugh

Citace:Na druhou stranu si vážím vás všech, co máte na tomto masivním updatu podíl.  Pinkiesmile

Dík patří především mada1234 a jeho testerům.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11