Bronies.cz

Úplná verze: Nová verze fóra
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ok takže čo by som zmenila ja:
- Zvýraznila čiaru medzi príspevkom a podpisom. Skoro vôbec to tam nevidím a písali to už aj druhý.
- Všetko je strašne biele. Stačilo by to aspoň trocha od seba odlíšiť -> Niektoré lišty stmaviť a tak.
- Nastavení uživatela, zoznam priateľov a tak by som dala asi pod logo tak ako to bolo kedysi.
- Tá čierna lišta na samom vrchu mi ako prvá udrela do očí. Dala by som to, keď už tak asi tmavo modré, aby to ladilo.
---
Toť všetko čo mi tak celkom vadí.
A teraz vyjadrenie sa k pár veciam.
1. Som jediná komu nefunguje spoiler button? Akože, keď ho chcem použiť v príspevku.
2. Meno a popis pri mene sú aj na väčšine iných stránok pod obrázkom takže mne osobne niečo takéto nevadí a zvykla by som si.

Celkovo mi nový vzhľad nevadí ale naozaj by to chcelo upraviť to čo som už písala vyššie.

EDIT: Vidím, že Jamis tu už na pár vecí predo mnou odpovedel no vrátim sa k tej čiare medzi odpoveďou a popiskom. Zrejme to bude nastavením monitoru ale osobne si myslím, že by nebolo na škodu tú čiaru aspoň trocha stmaviť. Nebudem si kvôli tomu meniť jas na monitore, keď na ostatných stránkach mám všetko v pohode.
Těch podpisů jsem si původně nevšiml, ale pravda, asi by to tam chtělo něco jako silnější dělící čáru. Ne že by to bylo nějak akutní, třeba si zvyknu.

Pozadí je příjemně šedé, takže no problem. Barvy se mi hrozně líbí. Trochu načančané na můj vkus (jako když jsem přišel z W98 na XP), ale ne nutně špatné.

Co bych si ale přál vylepšit je font přečtených témat v mých tématech a nebo v Zobrazit nové příspěvky. Ten je na můj vkus tak nějak prťavý (pokud mi teda něco neuteklo a nedá se to někde nastavit). Nepřečtené téma (tučně) je v pořádku.

Stejně tak v profilu odkazy "Hledat všechny příspěvky" a "Hledat všechna témata".


Možná trochu návrh od věci, ale šly by horní dvě lišty (nad logem) ukotvit, aby byly imunní vůči scrolování? Ne že bych to nutně vyžadoval, ale svým vzhledem (barvy) si o to přímo říkají.


Jinak ale panuje z mé strany spokojenost. Hlavně s celkovou úpravou. A je to možná i drobet rychlejší, pokud jde o načítání více videí ve vlákně.

A jen dotaz k šířce střední části fóra: to je schválně omezené na určitou hodnotu, že to nechává po stranách tak 1/4 prázdného místa? (asi se to tady už, jak koukám, nadhodilo)
Mohla bych zalobovat za přístup do GA ohledně využití jednotlivých funkcí fóra a heatmapy? Pinkiesmile (Yandex Metrika je má zdarma) Klidně se tím sama prohrabu a dám vám tak seznam tipů, které budou podloženy daty a ne domněnkami.
(31.03.2015, 18:05)Martin Napsal(a): [ -> ]Možná trochu návrh od věci, ale šly by horní dvě lišty (nad logem) ukotvit, aby byly imunní vůči scrolování? Ne že bych to nutně vyžadoval, ale svým vzhledem (barvy) si o to přímo říkají.

Já a další majitelé menších monitorů se asi zase shodneme na tom, že nepotřebujeme ještě víc ukrajovat z plochy pro čtení. 
@Cwossie: Toto je jednoduché (ano), stačí si trošku pohrát s CSS a udělat pravidla pro mobilní zařízení, menší displaye, atp.
(31.03.2015, 19:00)Cwossie Napsal(a): [ -> ]Já a další majitelé menších monitorů se asi zase shodneme na tom, že nepotřebujeme ještě víc ukrajovat z plochy pro čtení. 

Tadaa: http://bronies.cz/archive/index.php?thread-5764.html
Heart dík, hned se to, bez ironie, čte líp.
Po nějakém proklepání můžu říct, že se mi ten nový skin líbí, je takový vzdušnější. Pár výhrad k layoutu mám - nick až pod avatarem mi přijde trochu méně přehledný) a ty lišty kolem banneru nahoře jsou taky trochu divné, ale oboje si budu moct pořešit user css, když si na to nezvyknu.

Taky vítám změnu "Dnešní příspěvky" -> "příspěvky za 24h", takhle je to takové jasnější, co to vlastně dělá.

Co bych ale vytknul je relativní zobrazení času posledního příspěvku ve výpise posledních a nových příspěvků (tj. např "před 3 h"). V předchozí verzi to bylo, pokud se nepletu, zobrazeno jako čas posledního příspěvku, v čemž jsem se lépe orientoval.

--edit - vyřešeno mimoforně Pinkiesmile -

Každopádně dobrá práce s updatem, trochu jsem čekal, že se to přes nějaké nečekané zádrhele protáhne do odpoledne Pinkiehappy
Nový vzhled je takový svěží, mě to nevadí. Mám jenom jednu výtku, že ta bílá všude pálí oči.
(31.03.2015, 17:34)Foxtrot Napsal(a): [ -> ]OT:
Ale shodneme se alespoň všichni, že všechno je lepší než vBulletin, ne? Rainbowlaugh

Neshodneme! Rainbowlaugh
vBulletin je hlavně placený, úplně na jiné úrovni systém.
Já bych byl nejradši za IP.Board ale to už je jiná (cenová) liga. Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11