Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 3: Castle Sweet Castle
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
Hned jsem si vzpomněl na ''Suited For Success'' epizodu Rainbowlaugh Ale je tu hezky nakopnut význam hmotného majetku...
Mno.. na tohle OT si založte nové vlákno. Teť zpět k třetí epizodě áno Twilightsmile
Konečně jsem zhlédnul nový díl. A musím říct, že mě naprosto uchvátil. Nejvíc mě dojal pohled na Golden Oak. To bylo opravdu smutné. Pinkiesad2 Nechybělo moc a málem jsem se rozbrečel. Písnička se mi také líbila. Zatím se mi ta sezona zamlouvá. Jestli to tak půjde dál, tak se opravdu máme na co těšit.
sc@lix:
Je pravda, že takovýhle začátek sezóny je slibný Rainbowlaugh Čeho se ale lze obávat je to, jak zvládli 100. epizodu, jestli to není moc přehnané s tím panderingem a tak, protože co jsem zatím četl, tak to by mohlo být kazem té epizody.

jaroslav:
OT:
Však jsem psal, že by se to pole mohlo rušit jen částečně, třeba jen natolik, aby se tamnější příroda začala chovat normálnějí.

To s tím alicornem mi nepřipadá jako moc dobrá teorie, to bys pak mohl říct o každém jednorožci, že to potenciálně je skrytý alicorn.
Já jsem to myslel jako mimikry. Cadance se zase maskovala jako pegas. Je to přirozená ochrana mladých alicornů před pozorností okolí.
Byť teda písnička a s tím i zbytek epizody byl jasný jako facka, závěr autoři pojali originálně. Musím říct, že byť mě s původním domovem rozhodně teda nepojily vzpomínky natolik, abych byl ze stěhování melancholický (jak bylo správně řečeno, vzpomínky si uděláme i v novém domově), je to taková příjemná změna proti klasickému "přestěhovali jsme se a chybí mi kamarádi" tématu. Pro mne je domov všude tam, kde je mám své bližní.
Při sledování týhle epizody sem měl celou dobu pocit, že se mane5 za ty 4 sezóny vůbec nic nenaučily. Maj udělat něco pro Twilight a každá myslí jen na sebe. Všechno ostatní bylo super, ale to co holky předváděly bylo docela tristní a trvalo to strašně dlouho. Zdlouhavý a nudný. Prokládaný dobrými vtípky. To co ale nakonec udělaly se jim opravdu povedlo.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8