Bronies.cz

Úplná verze: Festival Fantazie 2015
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mohla bych požádat o suvenýr z letošního FFka? Pramínek vlasů Vaška Pravdy Twilightsmile. Mám pro to své důvody Coolphoto.
Voodoo? XD
OT:
Já bych to spíš tipoval na klonování Rainbowlaugh
Voodoo šlo vždy mimo mě, i když se tím před pár lety někteří přátelé začali velmi zabývat a teď to tady v ČR dost propagují, i když, abych byla korektní, tak tím myslím vlastně Hoodoo.

But I have my own ways ^_^. Anyway, osloví někdo Pravdu s mým požadavkem? :-P
Osobně do toho nejdu, poslal mě do háje za menší ptákoviny Pinkiesmile

Každopádně se strašně moc těším, uvidíme se tam!
(30.06.2015, 16:57)Mayshi Napsal(a): [ -> ]Voodoo šlo vždy mimo mě, i když se tím před pár lety někteří přátelé začali velmi zabývat a teď to tady v ČR dost propagují, i když, abych byla korektní, tak tím myslím vlastně Hoodoo.

But I have my own ways ^_^. Anyway, osloví někdo Pravdu s mým požadavkem? :-P

Ako StaFFák, ktorý sa naposledy zúčastnil všetkých afterparty viem o pár príležitostiach, kedy by sa niečo také dalo zaobstarať. Môžem sa o to pokúsiť ale za výsledok neručím Rainbowlaugh
@ToBeA: Vyzkoušej to, i na něj je potřeba trošku vytrolit čas od času a pak ty vlasy můžeme dát do aukce (Against Malaria Fund se hodí každý bit) :-P.
Právě jsem dokončil poslední přednášku na letošní FF... ráno ještě do práce (ze které právě odcházím) a zítra večer snad už v Chotěboři (pokud se mi dneska povede usnout).
Tak si to tam užijte, broníci. Pinkiesmile Uvidím se s vámi na Czequestrii. Pinkiehappy
On my way Twilightsmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11