Bronies.cz

Úplná verze: >BLOC
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
BLOC je online prohlížečová hra simulující prostředí studené války. Člověk je v pozici vůdce země třetího světa a snaží se přežít. Můžete ve vaší zemi zavést tvrdou diktaturu nebo demokratickou vládu, je to jen na vás. Podstatné je, že hra byla dnes resetována. Všichni začínají od nuly a tak i nováček má šanci se prosadit. V minulé hře se nám podařilo vytvořit dost velkou alianci, kterou se nyní snažíme obnovit a potřebujeme každou pomoc.

>Jak se přidám?
Jdi na blocgame.com, vyplň vše potřebné, napiš sem do tématu a my tě přidáme.

>Něco o naší alianci
Jmenujeme se UoHN a vzešli jsme z /mlp/. Chceme sjednotit co nejvíc bronies a chceme, aby nás bylo vidět. Jsme schopni poskytnout podporu a ochranu. Momentálně máme 18 členů. Někteří odešli ještě před restartem a někteří byli smazání vývojářem kvůli podvádění. Snažíme se ale obnovit alianci v její původní slávě.

Nevýhoda je, že musíte umět anglicky. Hra není přeložená do jiných jazyků a i veškerá komunikace v rámci aliance probíhá v angličtině.
Další 4chan army, jo? Rainbowlaugh
Běžte radši hrát Travian Rainbowlaugh
We've got 18 members in our alliance so far, Including two Experienced officers. Sorry if this post turns out wrong, I do not speak this forum's languaguE
Alrighty, all up and running. Seems interesting!
http://www.blocgame.com/stats.php?id=52383
Could you please send me the link to the starter guide? I already changed the desciption and cant find it on the forums.
And it´s seems you made a tiny typo.
You do hail from U.O.H.N., don´t you?
Regnul jsem se , zatím mi nepřišel email s heslem , počkám a pak napíšu někomu z aliance.
Registrován a stát založen v Arábii, už jsem napsal Madovi, now I wait.
Sorry, že jsem se tomu včera nevěnoval, popravdě jsem ani nečekal takový zájem. Já sám nemám možnost vás do aliance pozvat, nicméně dal jsem vědět ostatním a měli by vás přidat. V rámci aliance máme svůj chat, bude nejlepší, když se budete ptát na hru samotnou tam, já sám až tolik zkušeností nemám.
Tak sem si zahrál a řídil své arabské dikrátorství Draimera Maxima dle svého nejlepšího uvážení... během 45 minut byla země zbavena teroristů, nadupnul jsem ekonomiku a celkově uvrhl zemi do chaosu. O dalších 5 minut později byla proti mé osobě vyhlášena revoluce.
Dal jsem jim ropu, dal jsem jim politiku zaměřenou na štěstí lidu, dal jsem jim těžký průmysl a čím se mi odvděčili? Vzpourou a rebelií! Nechť se všichni utopí ve vlastních slinách!
Hmm, nemá někdo nějaké rady?
Docela by se hodily.
http://www.blocgame.com/stats.php?id=52435
Stran: 1 2