Bronies.cz

Úplná verze: Sc@lixovy rozhovory s vytvarníky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Děkuju ti za další rozhovor !
taky dekuju za zajimavy rozhovor
Moc mě těší, že se vám rozhovor líbil. Aspoň vím, že to nedělám zbytečně. S kým by jste chtěli, abych udělal rozhovor příště?
sc@lix: Určitě s bleskem, bude to zajímavé na několika úrovních zároveň.
Výtvarníků tu je dost a Mayshi i Blesk mi prominou, ale rozhovor s ním číst opravdu nechci. Nejenže to je špatný výtvarník, ale z pohledu rozhovorů to je nezajímavá osoba.

Co třeba Cally, Fahu, Lolopolko nebo někdo další z deviantartu? To by mě zajímalo Pinkiesmile

Nebo třeba probrat nějaké zajímavé alternativní styly ->Quint dělá moc pěkné věci, například. Tails se nám po dlouhé době vrátil. A tím to rozhodně nekončí.
Froldo, kontrast je velmi důležitý, jinak se otupíš i vůči kvalitním informacím. Z toho důvodu věřím v zajímavost a i ve vhodnost rozhovoru s někým, kdo je.. kontroverzní. První taková osoba, která mě napadla je samozřejmě blesk.
Mayshi, ty rozhovory tu jsou jako seznámení s kreslíři CZ/SK scény. Když něco takového čtu, chci se něco dozvědět o jejich motivaci, o jejich umu. Kolik práce se skrývá za jejich kresbami a co všechno dělají pro své zlepšení a pro to, kde jsou teď. Velice jsem uvítal Scalixovu iniciativu, když vyhledal výtvarníky z Deviantartu. To bylo prostě něco.

Nechci číst o někom, kdo udělá obrázek jak ze školky. Jasně, nikdo není dokonalý. Nemám nic proti tomu, když tvoří a snaží se zlepšovat, ale nebudu o tom číst rozhovor, protože někdo nutně potřebuje kontrast.

Obzvlášť, pokud tu je řada kvalitních kreslířů, u kterých by mě rozhovor bavil. A taky si nemyslím, že je slušné dávat bleska jako kontrast. Říct si - kdo vás napadne jako špatný kreslíř na foru - Blesk, mi přijde sprosté.
Froldo, ale já jsem přece nikde nepoužila slovo "špatný." Prosím, nesnaž se o strawmanning. Pro mě je kontroverzní a tvá reakce tuto mou domněnku potvrzuje. Svou argumentací utvrzuješ mou touhu v to si přečíst rozhovor s bleskem, který mi poskytne možnost jej pochopit blíže. Kdo ví, třeba poté v kresbách uvidím více smyslu nebo lépe pochopím hloubku jiných kreslířů.

Rozhodnutí koho oslovit je na Sc@lixovi, já své důvody objasnila.
Já si chci přečíst o něčem, co mi pomůže posunout tvorbu nebo mi ukáže nějaké zajímavé myšlenky.

Nechci číst o někom jen proto, abych za každou cenu vybočil z řady a musel to všem dát na obdiv.
(06.01.2016, 20:55)sc@lix Napsal(a): [ -> ]S kým by jste chtěli, abych udělal rozhovor příště?

Ne nutné dodržet, jen návrh: Co třeba Eugene? Ten sice prakticky "rozhovor" v podobném duchu už poskytl ve svém vlákně, ale třeba by se našlo i něco nového.
Stran: 1 2 3 4 5