Bronies.cz

Úplná verze: Pony Poster
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Když jsem dělal rozhovor s Jerykem, tak mě zaujal jeho nápad, nakreslit velký plakát na kterém by byli jak poníci ze seriálů, tak i OC od samotných Broníků. Zaujalo mě to natolik, že jsem se rozhodnul o něco podobného pokusit také. Rozdíl mezi mým plakátem a Jerykovým bude v tom, že nebude žádné omezení, co se týče počtu poníku. Jednoduše řečeno, dokud na plakátě nebudou všechny postavy ze seriálů a všechna vaše OC, která mi pošlete, tak do te doby já budu v kreslení pokračovat. Beru to jako takovou výzvu, kterou jsem sám zvědavý jestli úspěšně splním. Takže jestli chcete, aby se i vaše OC na plakátě objevilo, tak mi zanechte jeho obrázek zde, nebo mi ho pošlete pomocí SZ. Bez vaší podpory totiž nebude možné tento vcelku unikátní plakát vytvořit a za to bych vám chtěl předem moc poděkovat. Není ani omezení v tom kolik OC může jeden uživatel poslat, klidně pošlete všechny, co máte. Kreslit budu na arch papíru o velikosti A3. Když už nebude na jednom listu místo, tak budu jednoduše pokračovat na dalším a po té je spojím dohromady do jednoho velkého plakátu. O vývoji vás budu samozřejmě pravidelně informovat.

Navíc ho přinesu ukázat na letošní Czequestrií. Aspoň tedy to, co stihnu za ten měsíc nakreslit. A jestli bude možnost, tak bych chtěl pokračovat v kreslení i na CZQ, na hoďku dvě si někde sednout, aby jste mohly naživo vidět jak vypadá tvorba takového unikátního plakátu.
To už tu nebolo dlho. No idem do toho!
[Obrázek: f25b6680c5_101355459_o2.jpg]
Alebo moje OC máš skrátka tu.
<--------------------
Kdyby ti chybeli OCcka, tak jsem si jistej, ze par lidi se Staffu Czequestrie by se urcite nechalo zvecnit =)

OC Spotting - courtesy by Cwossie
[Obrázek: OCspotting_zpsvvptphol.jpg]
Zajímavý nápad, jdu do toho. Na Czequestrii se rád podívám, jak ti to jde a jak to celkově pojmeš  Twilightsmile

[Obrázek: pro_birdyy_by_nunitko-d8fqkjq.png]
To já taky! Viz můj avatar Pinkiehappy
Mockrát vám děkují za vaše OC. Určitě se můžete těšit na to, že je na tom plakátě najdete. Jenom bych vás chtěl ještě poprosit jestli byste mohly u těch obrázků OC uvádět i jejich jména, jestli se teda liší od vaší přezdívky.

Melgarh: Bylo by možné někde najít ty OC i s jejich CM a jmény.
Iluzon: Máš ten obrázek v nějaké lepší kvalitě. Z toho malého by se mi to totiž moc špatně kreslilo.
Zní to skvěle, taky bych se přidala. Pinkiesmile
Midnight Spark
[Obrázek: request___mystery_by_souleevee99-d7y0i65.png]
Tak jo. Na plakátu se již začalo pracovat. První update s obrázkem očekávejte někdy během zítřka. Budu se snažit o postupu informovat tak dva krát do týdne. Podle toho jak to budu stíhat. Bude to, ale vždy, když zaplním jeden arch papíru.
Kludne tam daj aj moje OC (Mam ho na profilovke Rainbowlaugh)
Oooooo já nemám slov, hned si zejtra sednu k počitači a dodělám svoje OCčko, protože už ho vyvijím už dlouho. To OCčko jsem já a je a bude jediný OCčko co mam a budu mít. Ale doufám že se k tomu dokupu Twilightblush
Stran: 1 2 3