Bronies.cz

Úplná verze: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2014
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ne, Eleveo, je mi líto. Dala jsem od sborníku ruce pryč už v okamžiku, kdy se prosadily jednotné úvodní strany měsíců. Letos je to váš boj.
Ilustrátor povídky: Motýlku, rád tě mám By: Aurora Porpra

Když jsem odesílal ilustrace (vektory) na sborník, věděl jsem že to nezůstane bez postrestání.
Sice mi bylo řečeno, že to nevadí, že editovaný vektory nejsou zavrhnuté... ale budiž... stalo se  Applejackunsure

Jelikož jsem měl na to krátký čas, protože Auroře to ilustrátor odřekl na poslední chvíli, tak jsem editoval vektory... Uvedené obrázky neberu jako svá díla, ale jako editované vektory  Ajsmug

Tímto bych se chtěl omluvit Auroře za pokaženou ilustraci  Pinkiesad2  a mrzí mi že sem si pošramotil pohled na mojí tvorbu  Applejackunsure
Kdyby byly texty 100% korekturovane, urcitu typ lidi by se nudil. Proto taky uz nechavam chyby v ruznych textech Czequestrijskych at maj co hledat Rainbowlaugh

Je super ze tento mega projekt to dotahnul do konce, je to vyborna ukazka, ze ac s hodne velkymi bolestmy se dokazeme zorganizovat do vetsich praci, od Gala busu, conu, pres sbornik az k soutezim na foru Twilightsmile
(27.07.2015, 08:11)Aidrien Assagir Napsal(a): [ -> ]Ne, Eleveo, je mi líto. Dala jsem od sborníku ruce pryč už v okamžiku, kdy se prosadily jednotné úvodní strany měsíců. Letos je to váš boj.

Konkrétní připomínky k Sborníku nám může posílat kdokoliv, nehledě na to, jestli na Sborníku ze začátku pracoval nebo ne. Tím že nám je pošleš nijak nestvrzuješ spolupráci s námi jakožto s "realizačním týmem", ale pomáháš nám všimnout si věcí, co jsme my přehlédli. A vážně bychom za to byli rádi Pinkiesmile
Rád bych se nyní také přidal k reakcím.

Jaký sborník mohl být, kdyby bylo tamto a tamto, vím sám moc dobře, neboť jsem byl v původním realizačním týmu. Z osobních důvodů (a to jak v týmu tak i u sebe) jsem kolem ledna s tímto projektem přestal.

Rád bych poděkoval všem, kteří se na tom podíleli, a kteří to dotáhli do konce. Alespoň to neskončilo v koši a trnem v oku.

Rád bych vyzvedl Vlčátkův komentář o tom, že přispět s feedbackem může každý a to i s gramatickým - nedělá to z vás člena týmu, naopak pomůžete a to se cení. Krásný smeč všem, kdo mrmlají, ale odmítají s tím cokoliv dělat. Dá se to použít nejen tady.

Povídky hodnotit nebudu, moc je nečtu, ale to si neberte osobně. Jsem rád za každou, co tam je. Nelíbí se mi hodnotit stylem - tahle je lepší, tahle horší. Každá má něco do sebe. Navíc, kdo může říct, že se dostal/a mezi Top 12 CZ/SK bronies literární tvorby? Málokdo.

Obrázky jsou famozní! Jestli to je jen repaintový vektor nebo ne, to už není můj problém, to je vaše starost, vaše chyba (těch autorů, ne týmu u sborníku).

Za sebe osobně bych chtěl ještě poděkovat všem, kdo si mou povídku přečetli, a neshledali to jako ztracený čas Pinkiesmile

Jsem rád, že jsme my tvůrci (literární, kreslící, organizační) dali opět najevo, že stále ještě žijeme a máme, co ukázat. Pinkiesmile
Dočteno

Sunlight

Na Greytailovu povídku jsem se těšil, a nebyl jsem zklamán. S jednoduchým dějem, napsaná s důrazem na detail a hlavní postavy,  s morálním zamyšlením na konci. Povídka se mi líbila, i když je docela předvídavá.

Antošíkovy ilustrace do textu pěkně zapadají, jen v tom prvním obrázku si nejsem jistý, zda-li má na sobě Sunlight hasičský mundůr nebo HAZMAT oblek.


Když usměje se slunce
Zde bych pouze poděkovat Space Horse za naprosto úžasné ilustrace, a také za vynikajicí komunikaci. Obě velice mile překvapilo, a Space si ně ode mě zasloužila čestné plusko.

Ach ty klisen problémy
K této povídce jsem se již vyjadřoval v Rwakkově vláknu.
Netradiční námět, moderní podání - zábavná povídka k usmání, nemám co vytknout

Zmokovy ilustrace se hodí, a mě osobně mi přijdou hodně roztomilé.


Souznění osamělých duší
Tuhle povídku mi vysvětlovala Aidrien jako volovi již před nějakým časem, protože já na nějaké to čtení mezi řádky moc nejsem.
Co k povídce říct? Trochu melancholická, k zamyšlení, podává na přátelství trochu (hodně) jiný pohled.

Co se týče ilustrací, tak Vlče zase předvedla svůj talent, a stvořila moc pěkné obrázky.

Cukr
Ve chvíli, kdy se hlavní postava představila pod jménem Absurdita, bylo mi jasné, kde tohle směřuje.
Vskutku absurdní krize v Equestrii je plná šílených gegů a svižných dialogů. Skoro jako kdybych sledoval epizodu napsanou M.A. Larsonem. Už jenom chyběl nějaký ten song.

Velice dobře napsaná povídka, s promyšleným dějem a vypilovanou osnovou. Elevea má ode mě díky za to, že se mu ho podařilo mě rozesmát.

Co se týče Tuxikových ilustrací, příznám se, že mi chvíli trvalo, než jsem se v nich zorientoval. Ale do povídky se hodí, a přeci to je traditional art, to se musí nechat.


Po přečtením celého sborníku musím říct, že jsem docela překvapen, jak kvalitní práce se nám tady sešli. Jenom si nejsem jistý, zda-li za to může široký výběr poroty, nebo čistě zkušenosti umělců? Zřejmě obojí.

Schválně, kolik prací se přihlásilo celkově?
Pokud si dobře vspomínám, bylo jich šestnáct.
Děkuji Radlanovi za jeho komentář k mé povídce.
tak zatim sem to tak jako "prolistoval" a je to teda nadhera nadherna, vypada to moc dobre, krasne ilustrace, ocenil bych pekny font (kdo to vybiral?), hodne me zaujaly Tuxikovy portrety tuzkou, a jelikoz me zaujaly , tak vim, ze je z maleho mestecka nedaleko Hane Twilightsmile no a moc se mi libila galerie nazaver, pripomelo mi to galerie obalek na konci vetsiny vydani ceskych superhero komixu, proste doctete,
a nakonec se jeste kochate krasnymi obrazky. no tak ted to jeste musim precist Pinkiehappy ale moc krasne Pinkiehappy
Když jsme u toho písma... A aby té tvorby nebylo málo, mohl by se třeba rozject projekt: Jaký designe by se vám líbil ve Sborníku. Použil by se na knížní (special - limited) verzi.

Například: (jsem nedávno něco splácal dohormady)

[attachment=4929]
Problémem tohoto písma je dlouhý text. Pokud vím, i v minulém ročníku se nad jeho použitím uvažovalo, ale nakonec bylo zavrhnuto pro běžný text. Mělo být ale součástí uvodních stránek, kde měl být napsaný tímto písmem název měsíce.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11