Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 16: Made in Manehattan
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2


O Epce:

Rariry a AJ jsou povolány do Manehattonu, aby zde vyřešily problém s přátelstvím. Začnou tak pomáhat Coco Pomel s velkým projektem, ale brzy zjistí, že si ukously příliš velké sousto.
Pevne dúfam, že táto epizóda nebude v poučení kópiou [spoiler: "Stare Master"]. A tiež tak trochu, že to [spoiler: "veľké sústo" nebude súvisieť s tým projektom, ale skôr s tým problémom s priateľstvom]. Proste že to bude niečo epické. [spoiler: RariJackCoco] epizóda znie bombasticky.
A som strašne rada že Rarity v tejto sérii dostane viac priestoru, už to potrebovala. Pinkiesmile
no....po hned třech dobrých epkách po sobě se to snad povede...
Jedna minuta z nadcházejícího dílu. Je zvláštní, když tam chybí doprovod hudby Rainbowlaugh

Hmm jedna ze slabších epizod alespoň za mě. Velký sousto si ukousli spíž tvůrci, bylo tam moc děje na 21 minut. Vážně škoda že ty epky nejsou delší.

Chudák Twi, nemá už co číst Twilightsmile To přece není možný, že už přečetla všechny knížky z Celestiiný kníhovny. Malá Coco byla tááák cute Rainbowkiss  a to od Rarity nebylo pěkný, jak na začátku zkazila kšeft tomu obchodníkovy  Twilightsmile


Myslím, že by jme měli vzdát hold jednou minutou ticha za AJin klobouk  Rainbowlaugh
YAAY! [spoiler: Třetí Rarity episoda v řadě]!

Pozor! Spoilery!
(kliknutím na následující Spoiler button souhlasíte s tím, že jste byli varováni a že to opravdu hrozně moc chcete vidět a je vám jedno, že to je spoiler)
Třetí Rarity episoda v řadě!
[Obrázek: vJOeeVf.png]


Tentokrát je tam hromada referencí na Peanuts a to je dokonalý Rainbowlaugh
[Obrázek: CP1w08zUkAAENzH.png]
nebo
https://twitter.com/TheRCTAddict/status/...7965182976


Coco Pommel is back!
[Obrázek: wvwPsU0.png]



Jelikož plug.dj stále jede a zapomněli jste se podívat na episodu, tak se pojďte podívat na http://plug.dj/friendshipismagic kde budeme přehrávat dnešní episodu a pokud budete chtít, tak to najdu i pro českou skupinu https://plug.dj/broniesczsk


A ještě abych nezapomněl, tak zítra ve dvě hodiny ráno bude ještě My Little Pony: Friendship Games na Discovery Family. A budou i lidi, co to budou streamovat! Je na co se těšit.
Musím říct, že po dlouhé době jsem si epizodu oblíbil tak akorát. Nebylo tam toho ani moc ani málo, tak jako jsem měl pocit u předchozích pár epizod. Byly tam cute ksichtíky, epizoda měla svůj smysl a skrývala i ono své ponaučení. Jsem si jist, že mi spousta lidí, co někdy něco tvořila nebo dělala, dá za pravdu, že tato epizoda je chytla v té správné části srdíčka, kde měla.

Také mi to připomnělo mé dávné divadelní raná léta, kdy jsem stihl ukrást kamarádům pár letáčků s programem a obsazením, a pomáhal jim je rozdávat v kostýmu kominíčka. Ony ty dětské úsměvy ve vás tak nějak zůstanou ^^. A to je pak nezapomenutelný pocit.
Další scénka s obočím Heart
Average episode. Níc víc říct nemůžu. Ale +1 bod za obočí!

Třetí díl o Rarity. Už se nemůřu dočkát, kdy bude díl o fluttershy, a discordovi.
Ale jo
+ Výrazy. Ty výrazy Rainbowlaugh
+ No....byla to zábava...
- možná slabší rozuzlení

7.5/10
Stran: 1 2