Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 18: Crusaders of the Lost Mark
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Abych řekl pravdu, tak tahle epizoda mně dokopala po dlouhé době sem na forum, protože tahle episoda je prostě naprosto užasná. Když to tak vezmu tak podle mého názoru jedna z nejlepších. Je jasné, že každá episoda MLP skončí dobře, ale ve finále jsem seděl na židli s otevřenou pusou, protože mi teprve pomalu docházelo co se stalo.

Jinak..nic proti, ale jak někdo může říct že "moc songů"? To na té episodě bylo právě to krásné, ty písnicky.

Jak rikam, jedna z nejlepsich episod vubec.
@Mel: Jop, ma pravdu. Mlp už jsem sledoval na 60Hz, 200Hz a 6000Hz (ale "jen" 600 FPS [zrovna u Mlp je těch 600 skoro moc, ale u tocených filmech či animacích s vysokým rozlišením to je nářez]) a rozdíl je to sakra velkej. Zastánci názorů, že stačí 30Fps, nemají pravdu, zkustě někdy vedle sebe 60 a 75 Hz, ten rozdíl je Obrovský! Rainbowlaugh Až je to skoro nepochopitelné Twilightsmile
FlutterTomCZ: No teda! To je sakra o dost znát. Já si často říkal, že mají takové divně trhané pohyby a i tlamky se jim otevíraj občas jinak, než by měli při mluvení. No a po tom 60fps ? Tam to sedlo úplně přesně.

Mám taky 100Hz LEDku. Ale takové plynulé pohyby jsem nějak nezaznamenal. Že by to bylo tím, že má r.v. 2012?

PS: Co tu 60 fps verzi zkusit dát na YT, co tomu řeknou i ostatní ve světě?
ja som videl najprv ep19 a pozerám šak ti majú CM to sa kedy stalo tak som skukol toto a úplne super aj ten kopec spevu tam pasoval .Sice som myslel za v ep6 us dostanú ale takto to bolo lepsie
Díky moc za ohlasy, ale na youtube za to dostanu copyrite striky mám to ozkoušený a škoda je že na dailymotion to můžu dát, ale tam není podpora 60FPS. A když byl takový ohlas mám takhle udělat i další Epizodu sice mi jedno trvá 2h, ale pro vás bych to klidně udělal. Jinak takhle dělám písničky, které mám na svém YT kanále. A na můj dailymotion dávám epky. Akorát poslední dvě tam nejsou protože ta 1. mi nějak nešla nahrát a druhou jsem zkusil ve FullHD a zaprvé s encodem jsem skončil nějak v 11 a ještě tam bylo posunuté audio, tak proto nebylo a příští epka, by tam měla být. A zrovna FullHD telku mám ale jen se 60Hz (=60FPS) a 100Hz (=100FPS [Frame per Second / Snímků za vteřinu]) tam fakt nemám což je škoda, ale stejnak jsi budem pořizovat novou kvůli tomu, že nám asi po třech rocích co jí máme, což bylo nedávno začíná chvíli po startu nám ztmavne spodní polovina. A jinak jsem jsi všim, že začaly dávat na Barrandově poníky, ale je jede tam od včerejška 4. série což snad znamená že po ní začíná 5. série jsem jí chtěl nahrávat a dát na DailyMotion. Což je dobré sledovat stejnak, bych udělal vlákno na to tak by se o tom vědělo. A to je tak všechno a kdybyste měly zájem o to 60FPS, tak napište.
Já viděl jednu epizodu ve 3D, na bráchově televizi. Vypadalo to naprosto úžasně, obraz pěkně dostal hloubku. Škoda jen, že k té telce už nedostanu.

Jinak interpolace na 60FPS se dá udělat téměř v jakémkoliv přehrávači. Já zkoušel SVP, ale výsledky jsou meh. Interpolace často rozmazává obraz, nehledě na to, že hodně animových triků je založeno právě na chybějících obrazech.
FlutterTom: Tak jednu epku bys zkusit mohl Pinkiesmile Třeba tuto sobotní Pinkiesmile
Ale víš ze to je 21.? Která už dávno vyšla na iTunes?
Ale stejnak bych tuhle epku určitě udělal, protože vní je hllavní aktérka fluuttershy Flutterryay. Už jse těším. Jinak tuhle epku můžu dát na YT ale neveřejný, aby jsi toho nevšimlo HASBRO protože mám už 2 copyrite striky.
Počkej ty myslíš tu 20. epku?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14