Bronies.cz

Úplná verze: [ZÁCHRANA] My Little Pony Facebook stránka
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Mohamed Usama II...

On to fakt někdo koupil O_o.
Šlo jim o počet lajků... dostali počet lajků Rainbowlaugh
[Obrázek: Twilight_Sparkle_facehoof_S1E4.png]
Ináč, som za to, aby tam ostalo aj MLP, ale treba si uvedomiť, že tá stránka bola spravená v podstate len pre tie dievčatká, maximálne, aby sa tam sem-tam pozrel rodič na nejakú tú hračku (a nie, aby sa sponyfikoval Rainbowlaugh ) To síce aj samotný seriál spočiatku, ale FB stránka je niečo iné predsalen. Bronies majú niekoľko svojich, takisto sú stránky alá fankluby jednotlivých poníkov, takže ja si myslím, že by sme sa tam nemali veľmi ozývať. Jednak to môže vyzerať pedofilne a jednak je to, ako som už spomínal, spravené pre dievčatká. Dokonca som tam už zahliadol aj nadávku zo strany bronyho, takže naozaj opatrne, lebo je to akurát voda na mlyn haterom. Samozrejme sem-tam niečo napísať môžeme (napríklad, čo si prajeme pod stromček Rainbowlaugh ), ale netreba to preháňať.
prote lajkovat a nekecat u toho..jelikoz nemam Atlashub, tak muzu dat akotrat tyto Lajky...

[Obrázek: lajka.jpg]

OT - nevite nekdo jak to dopadlo s tim FB statusem o dabingu, co sme slibili lajkovat Applejack na CZQ?
@Mayshi: indeed...

@Legion: vzhledem k tomu, že se přispívání na danou stránku dá jen těžko někomu zakázat, tak to je na lidech aby se řídili prvním pravidlem fóra, které by mělo být pravidlem obecným nejen tady Pinkiesmile nevidím nic špatného na tom, že tam budou bronies přispívat, jen není třeba na sebe strhávat pozornost za každou cenu a používat už onen zmíněný rozum (což se Bleskovi zrovna moc nepovedlo).

@Mácaman: ... a já si pořád říkal, odkud toho Seznam psa znám Rainbowlaugh co se petice týče, nebyl to post na FB, ale nějaká petice. Bohužel už se neozvala, tak se nejspíš ozvu zase já.
Stran: 1 2 3 4