Bronies.cz

Úplná verze: Seznam překladů (komixy)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hi problém byl na straně Googlu Pinkiesick  v IE to jelo v poho  Twilightblush
Dobře, vzhledem k tomu, že se tu řešil problém ohledně odkazu na komix a tady to mám na starost já, musím taky zasáhnout. Přikláním se na stranu správců. Ten komix nebyl publikovatelný na tomto fůru. Už jen z toho prvního obrázku může vzniknou nedorozumění. Nechci tu mít problémy a proto pokud se tu opět objeví odkaz na podobný komix, okamžitě to hlásím správcům. Aby jsme se všichni vyhnuli potížím, každý, kdo by měl návrh na překlad, pošlete název komixu nebo odkaz na něj přes soukromou zprávu.
comic.c-chell.fr/chap/en/celestia_s_yearning/pages_1_9-632 Fajn, tato debata už může utišit, tady je komiks se sombrou na překlad
Silver Star: Myslím, že včera jsem to psala jasně. Veškeré návrhy na překlady komixů mi pište přes soukromou zprávu. A prosím, přestaň mě spamovat odkazy na tu stránku s komixy. Chápu, je tam hodně komixů, ale prosila bych odkaz na Deviantart (případně stránku) autora toho daného komixu.
jako bych tu debatu někdy vedl. No nic, každopádně tohle nikam nevede a konverzaci končím.
Tahle debata by nevznikla, kdyby jsi dával pozor, jaký obsah na forum dáváš. Ten komix byl nepublikovatelný na tomto fóru, což znamená, že byl v rozporu z pravidly tohoto fóra. Což znamená, že bych ten komix ani nemohla přeložit.
Je tu čtvrtá část Heart no Kuni no Alice ~Tokei Usagi to Gogo no Koucha wo. Touhou částí končí prolog a začíná první část.

[Obrázek: J2WLu4F.jpg]
[Obrázek: nkT0Im5.jpg]
[Obrázek: ss1G9dp.jpg]

http://mangafox.me/manga/heart_no_kuni_n...00/21.html
http://mangafox.me/manga/heart_no_kuni_n...001/2.html
http://mangafox.me/manga/heart_no_kuni_n...001/3.html
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15