Bronies.cz

Úplná verze: Challenge: Jsem ten zlý
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
...

Mno.

A herdek. Raritydespair

Rainbowlaugh Ponaučení pro příště se hodí!
Nejhorší je, že pokaždé, když mě MyBB upozorní na novou zprávu, ženu se tam jako o život a nakonec je to příspěvek v čajení na který se v nejbližší době stejně nedostanu Facehoof
SecreterceS - hele, tady to vypada na nejakej zasek, znovu navrhuji remizu, uz bych si rad precet tvou povidku Pinkiesmile
No problemo, já bych si zase ráda přečetla kritiku té svojí. Tak remíza?
Ahoj, nevím, kde je problém. Napište Eleveovi, jak to je. Já jsem určitě své hodnocení dával.
Poněvadž už toho mám plné zuby a myslím si, že je na čase tohle nějak uzavřít a ukončit, rozhodl jsem se zcela sprostě poslat info ze zákulisí, ačkoliv je to vlastně od poroty nedokončené.

Bodově vyhrál Mácaman, který z celkového počtu bodů 20 bodů získal 15,45.

Hodnotili jsme vše, od gramatiky až po dojem a stavbu příběhu.

Dílo zde: https://docs.google.com/document/d/1xRDN...Fc3xUA/pub

Můj osobní názor - Dílo se mi líbilo především určitými narážkami. Velmi mě zklamal konec a občas tam byly drobné gramatické nešvary, spíše kompozičního rázu, než vyloženě hrubek. Celkově ale mám dobrý dojem.

A jako druhý je tedy Secreterces s 12,4 body.

Dílo zde: https://docs.google.com/document/d/14fMu...ef=2&pli=1

Můj osobní názor - Cítím, že toto dílo mělo velký potenciál, ale byl příšerně promarněný. Gramaticky se jednalo o lepší práci, než dal Mácaman, ale příběhové mezery a hlavně nemastnost a neslanost celého děje tahala celé dílo dolů a myslím, že až zbytečně. Příště bych zvážil lepší výběr tématu a klidně i více času na tvorbu pointy.

Za mě tedy uzavřeno, děkuji všem zúčastněným a kolemjdoucím. Adieu
Sounds legit Twilightsmile Díky, že konečně vím, na čem jsem. Co by se tedy mělo odehrávat jinak?
Na můj vkus tam popisuješ příliš mnoho detailů. Na jednu stranu je fajn tam dát nějaké věci, dokrášluje to atmosféru,ale tohle bylo skoro jako popis nějakého roleplaye. Šla jsem tam, pozdravili mě, pozdravila jsem je taky.

A hlavně, což mě nejvíc štvalo:

To zakončení, celou dobu tam bylo jak je na všechny hodná, všechny laskavá a jak támhle jsou powerponies a tamto a pak spadne do nějakého "sajrajtu" a najednou je strašně ultra evil. To pro mě prostě není opodstatněný záporák.

A ti powerponies tam vůbec jsou vlastně jen do počtu. To je spíš takový neutrální nešvar, než vyloženě zlý
Jjjjo, to je fakt.

Takže: méně detailů, více děje, pořádné odůvodnění. Oki, moc děkuju Twilightsmile
Wow Pinkiehappy sláva vítězům, čest poraženým Pinkiesmile SecreterceS moc děkuju za to, že jsi mi byla důstojným soupeřem, bylo to, jak se říká, o prsa korejské plavkyně Twilightsmile

takže k tvé povídce - řeknu ti hned bez obalu, že se mi jako komiksovému fanouškovi moc líbila Pinkiesmile co se mi nejvíc líbilo je tady: [spoiler: takže, samozřejmě, Metroponis. Tohle město skrývá v sobě ohromný potenciál, který bůh ví proč autoři z řad bronies málokdy využívají. Skvěle se ti podle mě povedlo vystihnout atmosféru takového velkoměsta Pinkiesmile přijde mi to, že taky musíš se dost vyznat v komixech, nebo máš alespoň hodně dobrý talent na jejich psaní. To s tou přezdívkou "Mane Diva" je dost dobré, je to jak u skoro každého správného padoucha takové jako osudové varování co se stane. Vůbec příběhy zrození superpadouchů jsou moje velmi oblíbené. A ten konec je proste správně komixový. Ještě bych dodal, že pokud si dobře vzpomínám , tak v seriálu, alespoň v české verzi byly Ponystřela a Ledová Rohyně také klisny, ale vůbec nevadí, že jsi z nich udělala hřebce, naopak, mám rád tyhle alternativní verze, klidně jsi mohla udělat hřebce z celých Superpoňů, bylo by to taky hodně originální, takže dobrá práce] a ted výhrady [spoiler: tak hlavní výhrada je, že jsi vlastně nesplnila soutěžní zadání Rainbowlaugh to znělo "jeden den v kůži padoucha" a tys vlastne popsala den Rain Aroma než se tím padouchem stala, jak psal Frolda, povídka s velkým potenciálem - ale představoval bych si to tak, že na dvou třech stránkách popíšeš tu proměnu v Divou Hřívu (a vynecháš ty kávičky atd jak psal Frolda a pak si vychutnáš popis prvního dne, kdy je Divou Hřívou a dá Metroponisu pořádně zabrat Rainbowlaugh no ale nikdo netvrdí, že nemůžes napsat pokračování, že Pinkiesmile jinak mi tam už ani moc nic nevadilo, jen tam byly dvě takové nelogičnosti, nebo chyby - tak je Unusual Bolt pegas nebo zemní pony? a zabrádlí uvolněné rvačkou dvou dělníku? Rain Aroma která si tak zakládá na vztahu ke svým zaměstnancům, že by se nezajímala kteří "nějací dva dělníci" se tam poprali a proč? To se mi nezdá, nejelegatnejší by bylo vymyslet jiný důvod uvolněného zábradlí, nebo jiný důvod proc spadla do nádrže.
]


a k záveru mojí povídky [spoiler: nejsem s jist co přesně vadilo - že jsem to jako nerozepsal a nechal ten popis co se stalo s Viper na vzpomínkách koupající se Starlight? No zkrátka mi prislo, ze je to uz dost dlouhé a nechtel sem to nafukovat ještě o několik stránek...nebo to byl shipping s Discordem? no tenhle shipping uz mám v hlavě dost dlouho, prijde mi logický, neboť oni jsou oba vlastně protiklady a ty se pritahují..je to takový muj headcanon Rainbowlaugh a hlavne SG mi prijde jako ta správná kobylka, která by dokázala "vyléčit" Discorda z jeho "polepšení" a vrátit ho tam, kam patří - mezi padouchy Twilightblush no a hlavně ja tenhle shipping potřebuju do jiné mé povídky , tak sem si řekl, proc nevyužít příležitosti, když píšu povídku o SG a zalozit nový fancannon shipping SG+D Rainbowlaugh ]
Macaman: Mně tam ten konec do celkového konceptu povídky neseděl, to mi na tom vadilo. Ale proti gustu
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10