Bronies.cz

Úplná verze: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(31.05.2016, 13:48)Jamis Napsal(a): [ -> ]@Xenomorf0CZ: to je proto, že do seznamu v prvním příspěvku to doplňuju, až když napíšu sem do vlákna Pinkiesmile což obvykle není hned. Jinak, připsáno Twilightsmile

Díky Jamisi. A tento týden jsi psal, že končí objednávka. Jak to vlastně zatím je?
Ano během tohoto týdne to dám dohromady (těžko říct, kdy se k tomu dostanu) a pošlu objednávku do tiskárny, aby trička byla pokud možno do začátku Festivalu Fantazie vytištěná.
Vzal bych si velikost M - black a dark grey.
Pokud to ještě jde prosil bych jedno pánské L
Hele nevadí že jsem to zaplatil již teť?
@Pajzl: přidáno Pinkiesmile pánské předpokládám.

@EuropeLanguage: přidáno

@OmniBronyCZ: jediné, co mě k tomu napadá, je otázka: proč jsi posílal platbu, když je v prvním příspěvku jasné napsáno, že platit se má až po potvrzení celé objednávky?
(03.06.2016, 14:30)Jamis Napsal(a): [ -> ]@Pajzl: přidáno Pinkiesmile pánské předpokládám.

@EuropeLanguage: přidáno

@OmniBronyCZ: jediné, co mě k tomu napadá, je otázka: proč jsi posílal platbu, když je v prvním příspěvku jasné napsáno, že platit se má až po potvrzení celé objednávky?

Protože toto tričko má být "dárek" od sestry, která je na vysoké škole a nemá moc času tak to hold zaplatila když měla čas.
Pozor změna!

Minulý týden odeslaná objednávka na trička se mi vrátila s tím, že je potřeba ji upravit, aneb kdo chtěl vědět, proč nejdřív potvrzené objednávky a pak teprve platby, tak tohle je jeden z důvodů...

Při minulé objednávce jsme udělali několik testovacích triček v jiných barvách a nebyl to problém. Ovšem při současné paletě a hlavně malé množství triček jednotlivých nestandardních barev už bohužel není pro tiskárnu únosné (byť to nikde explicitně uvedeno není, je to nejspíš i jeden z důvodů, proč formulář na jejich stránkách vypadá, tak jak vypadá: vyberete typ a barvu, pak velikosti v libovolných množstvích).

tl;dr: Všechny ty barvy u pánských trik při stávajících množstvích nejsou možné !!! - dohodli jsme se s tiskárnou, že zvolíme z 5 barev při jednom typu trika (běžný postup je takový, že na kombinaci typ trička-barva (např. pánské B&C Exact - gold) je potřeba aspoň oněch 30ks).

Prakticky: barvy, které se v objednávkách vyskytly nejčastěji, budou vytištěny, což znamená omezení pánských trik na B&C Exact 190 a na následující barvy:

black
gold
indigo
purple
sky blue

Dámských trik se změny netýkají - ta zůstávají beze změny!

A co s tím?

Změna se vás NETÝKÁ pokud:

1) máte objednáno dámské triko
2) máte objednáno pánské triko střihu "B&C Exact 190" v jedné z výše uvedených barev tzn. black (černá), gold, indigo, purple, sky blue

V tom případě nemusíte dělat nic - tričko dostanete tak, jak jste si jej objednali!

Pokud je vaše jméno v seznamu v prvním příspěvku uvedeno červeně (celkem se to týká 9 triček), vyberte prosím z pěti uvedených barev standardního střihu a napište sem do vlákna, kterou jste si vybrali, jako náhradní! Pokud nesouhlasíte, napište sem, že objednávku rušíte!



Termín dodání

Jakmile bude objednávka potvrzena (tedy budou všechny "barevné konflikty" vyřešeny), budou trička vytištěna do 10 pracovních dnů tzn. prosím všechny dotčené, aby se vyjádřili co nejdříve!
Orange -> Purple dikes :p
poprosim len jedno zlate nakoniec (nevyde mi to financne Twilightoops )
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19