Bronies.cz

Úplná verze: Olomócky sčoche
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Napadlo mě, když už opadlo Brno a FF. Co takhle srazík 16. nebo 17. července? Popřípadě bych to zorganizoval, pokud a10 nebude mít čas/náladu.
Přijel jsem totiž z Rakouska do Olmu a mám zájem z toho týdne mít víc, než jenom jedneho plyšáka v posteli djpon3
(09.07.2016, 04:42)Xenomorf0CZ Napsal(a): [ -> ]Přijel jsem totiž z Rakouska do Olmu a mám zájem z toho týdne mít víc, než jenom jedneho plyšáka v posteli djpon3

Srazík bych si dal pokud bude čas a nálada, ale do postele s tebou nepůjdu, to ti musí stačit ten plyšák Rainbowlaugh Možná pokud bude chtít někdo jiný Rainbowlaugh
Zní to lákavě, ale bohužel. V červenci na srazy chodit nebudu. Teď... Je toho prostě hodně... Takže možná v srpnu. Ale užijte si sraz i beze mě.
Tak 16-17 nic v plánu nemam takže bych dorazil na 90% Ajsmug
16. sraz, oukej. Nemám momentálně možnosti zařídit detaily, další info očekávejte do úterý. Má-li někdo se zakoupeným klubovým tričkem zájem převzít jej na sraze, ozve se mi do ~26 hodin pomocí SZ.
Co takhle, kdyby jsme dali nějáký druh pikniku ve Smetanových sadech? Žádné lepší místo mě zatím nenapadá.
Jo a kdo by se ptal po nějákém zahraničním hostu, tak tentokrát s sebou nikeho nemám, protože jsem nečekal, že něco takového bude.
Tak já asi toho 16 tého nedorazím. Něco mi do toho vlezlo.
Pořád jsi tam ale napsal ASI. Takže je nějáká šance, že dorazíš?
Sobota 16. tedy platí. Piknik vskutku nezní špatně, když se nám to minule nevyvedlo. Kouknu ještě na počasí a uvidíme. Pinkiesmile
EDIT: No vedro zrovna nebude (23°C), takže na piknik per se to nevidím. Pršet by však nemělo, můžu zkusit bloknout zahrádku někde poblíž.

@Senomorf: Předpokládá se, že nedorazí. Změní-li se situace, tak napíše. To je tvá účast podmíněna účastí Ajdrianovou či co?
Nedokážu zhodnotit, jestli nějáká zahrádka bude potřeba. Myslím si ale, že když nám to nevyšlo minule, tak by to teď bylo podle mého hezké. A moje přítomnost není podmíněná Ajdrianem, ale Omnim  Rainbowlaugh
Jenom bych byl rád, kdyby Ajdrian dorazil. Toť vše.