Bronies.cz

Úplná verze: Olomócky sčoche
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj, taky se 8.10 se budu účastnit srazu Ajsmug
Potvrzuji účast svojí i muziny.
Bohužel asi nepřijedu Twilightoops Ale ještě uvidím dle času Rainbowlaugh
Opět jsem aktualizoval informace o srazu.

Nakonec bude sraz ve Svijanském šenku - tam, kde byl i ZOOlomoucký sraz.
Tož v sobotu se těším...  Twilightsmile
Chci teda svého kámoše (Blofeld) přihlásit, protože je neschopný na fóru cokoli udělat Rainbowlaugh To je ten rakušák, který se mnou pojede. Mluví ale česky. takže v pohodě.
Rád bych taky oznámil moji účast  Pinkiehappy
Zdravím místní komunitu. Byl by problém, kdybysem dorazil taky tuhle sobotu? Co já vím, třeba už je přihlášených moc (zatím teda v příspěvku od Jensyho nějaké 3-4 stránky nazpět to vypadá na nějakých 14-15) a na mě už nezbyde místo. Rád bysem totiž poznal místní holomócké broníky: už jsem si myslel, že su tady jediným bláznem, který má taky rád poníky.
Ahoj, určitě přijdi, místa je dost. Twilightsmile
Suprrr! Tož se tam na stopro uvidíme v 14:45 na nádru u pizzy, za předpokladu, že mě nesrazí šalina nebo tak. Rainbowlaugh Přineste si někdo nějaké tričko, plyšáka či jiný identifikační znak, ať se poznáme.

Jinak, koho by zajímalo, počasí naleznete na webu norské meteo služby https://www.yr.no/sted/Tsjekkia/Olomuc/Olomouc/ Je to velmi přesný web (místama přesnější než ČHMÚ), který již roky používám na plánování astrovýletů, a předpovědi na nejbližších 36-48 hodin se vyplnily s vysokou přesností (jen málokdy se mi stalo, že se nevyplnily). Zatím to vypadá na částečně zataženo (zhruba okolo 70% zataženo) s max. teplotami okolo 11 stupňů, min. okolo 3-4 stupňů a větrem zhruba 2-3 m/s. Takže se teple oblečte, ať potom večer neklepete kosu! Zítra ještě upřesním.
Pokud budeš čekat na nádraží tak se tam stopro potkáme, bo já tam budu muset od jedné čekat Derpytongue2
Červená bunda bude muset jako poznávací znak stačit  Rainbowlaugh