Bronies.cz

Úplná verze: Olomócky sčoche
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobře...takže dneska to padlo, že tedy nikdo nejde. Může tedy někdo příští víkend 5.11. v sobotu? (Já se tady v Rakousku nudím, protože tu srazy momentálně nejsou Twilightblush
5.11 - Práce
12.11 - Divadlo
19.11 - Práce
26.11 - Práce

Se mnou v listopadu nepočítej
No, dnes bych nikam nešel, i kdybych mohl, protože jsem nemocný.  Raritydespair

Příští týden čas rozhodně nemám, měl bych být ve škole.
Celkem reálně bych mohl až 12. listopadu, to je za 2 týdny.
12. též nemůžu, protože jedu s našima do Prahy... Raritycry Já nechci do Prahyyy  spike NOO
Tož, s váma je to marné. Ať se dá jakákoli sobota, tak vždycky někdo nemože. Navrhuju jedno řešení: co třeba se srazit den předtím, tedy v pátek? Já vím, že mnoho lidí má v ten den robotu/školu, ale za pokus to stojí, ne? Příp. pak možeme dát scuka toho 12. listopadu jen v pár lidech.

PS: S těma srazama se roztrhl pytel, vizte Příbramské vlákno a Ústí nad Labem.
Víte do konce roku se to trochu přeplnilo akcemi které mají přednost před srazem. Ale klidně bych dojel 19.listopadu to mám čas. Můj názor na pátek je že by opravdu přišlo málo lidí kvůli škole/práci a opravdu když já jedu 2 hodiny tak přijet na sraz ve 18:00 a abych odjel 21:00 nemá cenu.
17. listopadu jedu na Albertov a zůstanu minimálně do druhýho dna na Všehrady. Takže 19. to za sebe moc nevidim.
Dneska sem se na pár hodin sešel s hanesgazem. Bavili jsme se mimojiné i o eventuélním srazíku. Tudíž prohlašuju, že v sobotu 12. listopadu se koná sraz, resp. takový sraz beru do svých kopyt a organizuju. Bohužel, je mi teď jasné, že už nedorazí pár lidí, ale jinak to asi nepůjde (leda by se to datum přesunulo o týden později na 19.11., ale to zas nepřijdou jiní lidičkové). Klidně ten sraz uspořádám pro 3-4 lidi, kdyby na to přišlo–i takové menší počet má něco do sebe. Chcu se prostě sejít tak či tak, a co si člověk sám neudělá, to nemá. Vyjádřete se prosím i tehdy, když si nejste stoprocentně jistí svou účastí!

Začátek srazu:
12.11.2016, 15:15, u pizzerie Stazione na hlaváku. Samozřejmě, bude se ještě čekat na nějaké opozdilce a dojíždějící nějakých těch pár minut. Poté vyrazíme buď pěšky, anebo se přesuneme MHD (bude záležet na momentálním rozpoložení skupiny). Předpokládaný příchod do restaurace někdy okolo 15:50-15:55.

Místo srazu:
klub/restaurace Jazz Tibet, Sokolská 48, 772 00 Olomouc

Poznámky:
Zarezervováno místo pro 10 osob na 16:00. Vzhledem k tomu, že už se počasí moc nehodí na aktivity venku, tak budeme prostě sedět uvnitř, kecat, hrát hry a tak.

Prozatimní seznam zúčastněných:
hviezdosz, hanesgaz, jensy007, Jofa (?), a10, Tesik (?)
Jak jsem psal dříve, tak v sobotu 12.11. dorazím (snad mě teda už žádná nemoc neskolí).
Pak totiž zas tak minimálně měsíc nebudu moct.

Jinak pokud by nás bylo méně (do 10 poníků) , byl bych opět pro Jazz Tibet. Je to ale jen můj skromný návrh.

Jinak je fajn, že chceš pomoct s organizací, ale vůdcem bych se hned nenazýval. Přece jen celý předchozí rok Olomoucké srazy vedl a10 (a DoktorPetr) a pokud jste se spolu nedomluvili, že další sraz povedeš ty, označení 'OlmutzBronyFührer' mi přijde trochu jako podpásovka. To je ale opět jen můj skromný názor, třeba neznám všechny souvislosti...

Odesláno z mého Pony Xperia Z2 pomocí Twilight's magic
Uznávám, s tím Bronyführerem jsem to trošku hodně moc přehnal, příspěvek zeditován. Omlouvám se všem zúčastneným. Chcu jen pomoct.

Edit: S tím Jazz Tibetem to do malého počtu není špatný nápad!