Bronies.cz

Úplná verze: Velká Logo Challenge - skoro hotovo :)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
Cwossie - pokud se nenajde k naplneni tve qvoty kvalifikovanejsi umelec, coz je vlastne každý jiny tvor na této planete, tak si me tam napis Rainbowlaugh když se tam nevejdu, nevadi, nic mi nebrani vytvořit logo i mimo soutěž, že Twilightsmile
Také se zúčastním, ujímám se nějakého podzimního měsíce. Pinkiesmile
Drawirm! Tak na Tebe se obzvlášť těším Rainbowkiss
TheBlackie OT:

Jsem ráda, že si mě i přes mou značnou neaktivitu někdo pamatuje.  Rainbowlaugh
Píšu si, mám radost, že do toho jdeš Pinkiesmile jestli se dneska už nikdo neozve, tak připíšu Mácamana na seznam a zítra rozešlu instrukce.

Moc mě těší, jak jste se nadchli Pinkiesmile
Poslední místo no nebudu se tu plést profíkům přece jenom jsem ještě doslova vlastní tvoru nevytvořil Rainbowlaugh ale jestli se někdo nehlásí tak do toho jdu!

@Mácaman jdi do toho Ajsmug
Tak si říkám, nebylo by lepší, nechat kapacitu autorů vyšší než 12 a kdyby někdo chtěl, mohl by udělat log více než jedno? Aby bylo z čeho vybírat (třeba na základě hlasování)? A my jsme pak měli loga, která budou skutečně vyvedená? Twilightsmile
Drawirm: Možná pro příště Pinkiesmile Nikomu samozřejmě nebudu bránit udělat logo "mimo soutěž" na libovolné téma, stejně tak budu ráda, když lidi něco vytvoří i mimo challenge. K hodnocení, hlasování a porovnávání se ale uchylovat nechci. Věřím všem, že se dostatečně namotivují sami k tomu, aby odevzdali kvalitní práci Pinkiesmile což je těžší v případě, že mají v termínu odevzdat více než jeden výtvor.

Tl;dr Udělej log, kolik si přeješ, ale pošli mi jen jedno. Pinkiesmile

Příští challenge může být úplně jiná, s jiným tématem, s počtem účastníků, klidně i jako soutěž o ceny, pokud se udrží zájem.
Stream do výzvy - květen.
Prosím říjen :3
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8