Bronies.cz

Úplná verze: Rainbow of My Life - Magický príbeh Garyho Foala
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
S hrdosťou vám predstavuje moju vôbec prvú knihu, ktorú som písal niekoľko rokov a je z mojej knižnej trilógie "D 66 - Kroniky legiend", ktorá vykresľuje osudy pretekárov z fiktívnej krajiny Viridian Island v rozmedzí od 80. rokov do vzdialenej, mierne post-apokalyptickej budúcnosti. Prvá kniha z tejto trilógie nesie názov "D 66 - Preteky dolu hlavou" a zoznámi vás s postavami, s ktorými prežijete všetky ďalšie príbehy. K týmto knihám som napísal aj bonusové dielo "D 66 - Príbehy zo Saigon klubu", ktoré sem ale dám neskôr. Kniha pozostáva zo štyroch nezávislých epizód.
Tu je odkaz na prvú kapitolu:
https://docs.google.com/document/d/1tjdz...qUbUw/edit
Prajem príjemné čítanie Pinkiesmile
Povoľ sdielanie v google driveu Ajsmug
Opravené zdieľanie, za problém sa ospravedlňujem... Pinkiesmile
Aktualizácia dokumentu a druhá kapitola:
2. kapitola
No, přečteno a tedy zpětná reakce.
Každopádně bych zapracoval na odstavcích a pravidlech přímé řeči. Sám sice na tohle nejsem moc dobrý, ale pokud tam nejsou, tak se to hodl blbě čte.
K samotnému příběhu. Nejsem tedy moc zběhlí ve slovenštině, ale dokázal jsem si to přečíst celkem pochopitelně. Příběh mě nějak moc nezaujal, ale přečíst se to dalo. Ten příběh utíká moc rychle, a podle stilu, jakým je to psané bych to typoval pro čtenáře cca 12 let, až na to vyjadřování a zápletka.
Některé části bych třeba více rozvedl a někde bych přidal více popisů. Celkově je to takové jednoduché. Někdy to může být dobře, jindy špatně.
To jsou tedy mé první pocity z této kapitolové povídky (do knihy to má daleko).
Ono, prvé kapitoly sú prvoplánové, ale čím som viac písal, tým začal byť príbeh čistejší a prehľadnejší, rovnako aj postavy... Ono vlastne aj štýl písania sa vyvíjal spolu s celým príbehom. Druhá a tretia kniha sú napísané o dosť lepšie...
Kolik ty knihy mají stránek a jak dlouho jsi je psal?
Strán je vyše 200 (A4) v prvej knihe a má 23 kapitol. Príbeh je rozdelený na 4 čiastočne lineárne epizódy do štyroch rôznych období. Epizódy sa prelínajú len čiastočne preto, pretože k prelínaniu dejov dochádza iba medzi 1. a 2. epizódou. Zvyšné dve sú už len naviazané na druhú. Čo sa týka dĺžky písania, tak písal som ju niekoľko rokov na troch rôznych zariadeniach (najprv na Nokii 9500, potom na počítači a dopísal som ju na smartfóne). Na ňom odvtedy píšem všetky nové knihy.
Adrenalín stúpa, rivalita medzi tímami vrie a tretia kapitola je tu:
3. kapitola
Záver prvej epizódy a 4. kapitola sú konečne vonku!
4. kapitola
2. epizóda už čoskoro... Ajsmug
Stran: 1 2 3