Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mam pocit, že na černym mostě v bambuli jsem jí jednou viděl, ale už to bude asi měsíc... Applejackunsure (nicméně tam bejvá dost mrtvo. možná ještě bude)
Ty Blind Bagy v obchodech uvolňujou nějak postupně jako ti MekDonaldi, nevíte? Twilightsmile
Budu v čudu a ráda bych aby mi zatím z Prahy neutekla Celestie s Trixie Rainbowlaugh Twilightsmile Nebo z Ostravy, to je asi Fuk Twilightsmile)
v Košiciach (v Auparku) v All Toys som dnes našla okrem tradičnej ponuky BB (3.séria) a česacích figúrok aj:
peračník, školské dosky, pokladničky, voskovky, pastelky, vodové farby, zápisník (obrázky z FiM)
a tiež ceruzky, perá, strúhadlá, zvýrazňovače (ale s obrázkami zo starých častí)
Dnes akce Ostrava - Hledala jsem BB s Flutershy (popř. v průhledném obalu). Tak jsem vyrazila směr Nová Karolina, nejdřív do Puntanely. Krásně velké hračkářství - jedna boční strana regálu (ta krátká) celá MLP, i průhledné sběratelské ale jen Twilight a Pinkie... pak ještě nějaké věci a dost BB, ale jen druhé řady. Bohužel, nezkušená, blbá já jsem nevěděla kam na vyražené čísla se koukat (byly na spodu balení a zezadu, tam kde má být a kde jsem si ho NEVŠIMLA, takže jsem se koukala na to spodní) takže jsem se vesele přehrabovala a pořád narážela na stejné číslo. Tak jsem si řekla - asi už nemají jiné. Vyrazila jsem ještě do Pompa, tam jsem nenašla a prodavačka potvrdila, že nemají. Další cíl bylo teda Futurum - další Pompo a zase nic, vedle Sparkys už byl na tom líp ale měl jen 5. řadu (na fotce z návodu na BB je nějaká divná, tak jsem nechtěla riskovat). Dále byl Dráčik - Plná krabice - ale zase to stejné číslo (blbá, blbá, blbá) tak jsem se naštvala a hrábla do středu krabice a po zaplacení a vypadnutí z obchu jsem otevřela a zklamaně vytáhla Twinkleshine - původně jsem myslela že to je Twilight sparkle, barvy docela podobné ale ne stejné.. tak jsem se ale ještě protáhla Lasem, mají hračky v 2. patře, tam na mě vytáhli jen Filly a to teda ne.. Vedle je ale papírnictví a pokud je někdo fanda starší generace, tak jsem tam viděla penál a nějakou růžovou tašku na rameno, možná toho bylo víc, nesledovala jsem to... Zítra směr železářství pro skobu a dám si Twinkl na klíče. Ach jo Rainbowlaugh
Mě podobná akce čeká pozejtří v Praze (já tu celestii prostě musim mít!Rainbowdetermined2 ). Fluttershy z pátý vlny se neboj, Cross i já jsme tam oba měli úplně normální

Edit:No a teď ode mě dlouho na foru nikdo nic neusylší. Chci zůstat na 100 příspěvcích Pinkiehappy
akce Liberec Pinkiesmile

Sparkys fórum - 5 řada asi cca 10 kousků. Princezny jsem vám vybral Rainbowlaugh takže pokud nedoplnili nebo jsem nějakou nepřehlédl nejsou Pinkiesmile (ale prodavačka řikala, že se mám stavit za čas, že doplňovat budou Rainbowlaugh)
pompo fórum - nic
dráčik fórum - nenašel jsem, ale jak jsem zjistil následně v Plaze hledal sem blbě takže tam pravděpodobně budou
dráčik plaza - 2 řada skrytá v blízkosti poklady Pinkiesmile (na stejném místě provděpodobně budou i ve fóru)
Puntanela Géčko - Mane 6 v průhlednech krabičkách byly tam všechny kromě Fluttershy (teda neprojížděl jsem to nějak podrobně)
No divná - vypadá, že je celá žlutá včetně hřívy a ocasu
Tak dneska v HK - Sparky's - doplnili 5 tou radu blindbago o celych.. 8 blindbagu.. jediny, ktery stal za "zachranu" a adoptaci byla Fluttershy.. tak ji mam ted doma, a jak pise MrsNellieLovett - ona je plne vybarvena, neni cela zluta ale hrivu/ocas ma nabarvenou (kod 20) takze maj spatny obrazek s tou nevybarvenou.

V Tescu HK maji zase ty 4-krabice s TS, RD, Rar a PP za 149 nebo kolik, vyhodne.

Ale princezny zadne v HK Twilightoops
Ve Slaném v hračkářství vedle spořitelny mají pouze dvě figurky (česací poníci) Rarity a Twillight Sparkle. Cena 165,-. Když jsem se zeptal, řekli mi, že víc zboží od MLP nemají. Každopádně Rarity mám teď na poličce Rainbowlaugh
(06.09.2012, 20:24)Melgarh Napsal(a): [ -> ]MrsNellieLovett - ona je plne vybarvena, neni cela zluta ale hrivu/ocas ma nabarvenou (kod 20) takze maj spatny obrazek s tou nevybarvenou.

Ona právěže tvrdí to druhé. Já se tady marně snažil o osvětu ve věci fluttershy no.20 Twilightsmile
(Jestli se to někomu může zdát jako příspěvek o ničem, tak se hluboce omlouvám. Já jenom potřebuju mít všechno vždy uvedený na pravou míru Pinkiesmile )