Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
To je běžné už i ve Sparkysu.Když prodavačka viděla u mě dva BB,tak mi řekla "Vy jste taky ten ohmatávač?". S úsměvem jsem jí to potvrdil,načež dodala že tam před hodinou byly dvě slečny,které si taky ohmataly balíčky Rainbowlaugh
Nevím jestli to patří sem. Ale Obchodní řetězec puntanela rozjel akci. 1+1 zdarma na novou séri BB. 100% je to ve Fóru nové Karolíně v Ostravě. A je to o de dneška.
(03.11.2012, 18:53)Pajzl Napsal(a): [ -> ]Rainbowlaugh Jen aby nám je potom neprodávala sama, až akce skončí Rainbowlaugh (A ten kupón mám vlastně taky Pinkiecrazy )

Nooo... Jiná prodavačka, která zrovna byla poblíž, už to věděla. Vyberou nejžádanější figurky a udělaj si z jejich přeprodávání byznys Applejackconfused

(03.11.2012, 20:23)Memphis Napsal(a): [ -> ]Nevím jestli to patří sem. Ale Obchodní řetězec puntanela rozjel akci. 1+1 zdarma na novou séri BB. 100% je to ve Fóru nové Karolíně v Ostravě. A je to o de dneška.

Rozhodně to sem patří. http://www.puntanela.cz/kontakty/t-46/ Pražský obchody mám dost z ruky, ale kdyby zrušili akci ve Sparkysu na Můstku, tak se tam podívám, až zas něco našetřím.
Ve Sparkysu na můstku pořád platí 1 plus 1 akce na BB! Je tam 5. i 3. řada.
Fun1k: Ze 3. řady tam sou už jen mnou pečlivě probraný zbytky. Nikde už se nový blindbagy z 3. řady neobjevujou. Za chvilku to bude nedostatkový zboží. V listopadu se začnou prodávat blindbagy 6. a 7. řady (bůhví kdy dorazí k nám).

Obzvlášť Big Mac a Lyra (pro ty kterým se líbí víc než ta z 5. řady) budou nedostatkovým zbožím. (Kompletní mane6 bude v 6. řadě.) Je tam taky dalších 9 background poníků z MLP FiM (všichni 4 hřebci, když počítám Big Maca).
(09.11.2012, 12:46)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Fun1k: Ze 3. řady tam sou už jen mnou pečlivě probraný zbytky. Nikde už se nový blindbagy z 3. řady neobjevujou. Za chvilku to bude nedostatkový zboží. V listopadu se začnou prodávat blindbagy 6. a 7. řady (bůhví kdy dorazí k nám).

Obzvlášť Big Mac a Lyra (pro ty kterým se líbí víc než ta z 5. řady) budou nedostatkovým zbožím. (Kompletní mane6 bude v 6. řadě.) Je tam taky dalších 9 background poníků z MLP FiM (všichni 4 hřebci, když počítám Big Maca).

Měl jsem dneska štěstí a Lyru jsem získal. (nahupuju náhodně, nechávám sepřekvapit)
Hahááá pozoor
Globus Praha - čakovice:
[Obrázek: 25q7ifl.jpg]
[Obrázek: 30t27lx.jpg]

takže kdo by chtěl BB ať mi dá vědět, dohodnem se
oni maji samostatne zberatelsky balene Mane 6 v krabickach, tak to uz je fakt rarita(y)!
Hnghghgh!
A jaka vlna prosim Pinkiesmile ? Ze bych zajel busem pro svuj prvni blindbag Rainbowlaugh
Super Rainbowlaugh,a zapoměl jsem se zeptat,jsou tam "Brony Friendly" prodavačky ? Že se tam v tom budu moci přehrabovat a luštit číselný kód ? Rainbowlaugh