Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(19.12.2012, 20:22)Melgarh Napsal(a): [ -> ]OMG to je jeden z tech unikatnich kousku, netusis kolik stal?

Ty cmaranice se daji odstranit, je to totiz "Paint Your Own" Rainbow dash, kdy si ho muzes premalovat jakc chces, udajne z informaci. Da se z toho udelat taky ta excluzivni Derpy Hooves se skillem =)

Tři nebo čtyři stovky. Teď si nejsem jistej. Před pár dny sem jich několik viděl.
(Nebyla by fotka tý Derpy?)

Má někdo přehled, jaká je aktuální dostupnost 3. řady blindbagů v Praze?
Objevil sem nové místo :
Nový Jičín u obchodního domu Tesco obchůdek se jmenuje "Dráček" Odvážil bych se říct že tam maj pomalu víc věcí s MlP tématikou než ve Sparkysu tady v Olomouci, včetně Blindbagů jak FiM verze tak i Filly, bohužel jsem neměl moc času to více zkoumat, jen sem chytl dva Blindbagy zaplatil sem a musel sem jít ...
Dneska sem kromě malovacího RD prvně viděl i Fluttershy! Na fotce od Rai-cheho vykukuje za RD.
(28.12.2012, 08:51)Ajdrianpony Napsal(a): [ -> ]Objevil sem nové místo :
Nový Jičín u obchodního domu Tesco obchůdek se jmenuje "Dráček" Odvážil bych se říct že tam maj pomalu víc věcí s MlP tématikou než ve Sparkysu tady v Olomouci, včetně Blindbagů jak FiM verze tak i Filly, bohužel jsem neměl moc času to více zkoumat, jen sem chytl dva Blindbagy zaplatil sem a musel sem jít ...

Dneska jsem si zajel do Nového jičína podle tady rady. Podle adresy poslané mě jako soukromé zprávy, kde to přesně je, jsem došel až na konec města k druhému tescu kde nebyla ani ň Rainbowlaugh. Naštěstí jsem nakonec to hlavní tesco našel a můžu říct (byl sjem tam 30 minut a podle tabulek všechny bb kategorizoval na podlaze podle tabulky od Xeeleeho Rainbowlaugh) že mají: Obvyklá výbava Filly a spol., BB 5. řady, Sety po čtyřech (TS, PP, R a RD) a Cloudsdale set (další sety možná taky, ale v době co jsem tam byl tak tam nebyly). A taky upřesním že se ten obchod nejmenuje "Dráček" (což jsem hledal po celém městě), ale "Dráčik" takže známý řetězec hračkáren. Není zaručené že bude v každé prodejně takový výběr. V prodejně Dráčiku v Hranicích na Moravě byl jen výše uvedený set po čtyřech.

PS: Tabulka od Xeeleeho je vážně bomba! Twilightsmile
(02.01.2013, 16:48)TemplarBrony Napsal(a): [ -> ]PS: Tabulka od Xeeleeho je vážně bomba! Twilightsmile

Díky Twilightblush (Jestli někdo chce, tak mu ji můžu vytisknout na barevný laserovce. Předání bude možný na nějaký z pražskejch akcí. Nejblíž asi bude PragoFFest.)

BTW v legendě to není, ale tučná jména patří poníkům, kteří se objevili v seriálu, viz vlákno Figurky vs. MLP FiM.

http://www.dracik.cz/
Páni, on je Dráčik i v Praze v Letňanech... Tam sem ještě nebyl Rainbowlaugh
A já si říkal proč to tam je Rainbowlaugh. Díky za info.
tak dráčik je v poslední době na každém rohu a minimálně v Liberci v obou dvou co tu jsou je nejlepší výběr (a navíc tam mám slevovou kartu Rainbowlaugh )

btw, kdyby chtěl někdo něco z druhé řady BB maj jich tu ještě dost, takže případně můžu něco sehnat
Jestli bys byl tak hodný a podíval se jestli nemají Blossomforth (08) nebo Cheerilee (13). Pokud by jsi sehnal tak se do mluvíme na ostatních věcech. I když ani moc v to ne doufám Pinkiesmile. Díky Twilightsmile.
ok příští týden se ti po nich podívám. tenhle už se tam nedostanu
Taky sháním Blossomforth a Cheerilee.