Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(02.01.2013, 16:48)TemplarBrony Napsal(a): [ -> ]Dneska jsem si zajel do Nového jičína podle tady rady. Podle adresy poslané mě jako soukromé zprávy, kde to přesně je, jsem došel až na konec města k druhému tescu kde nebyla ani ň Rainbowlaugh. Naštěstí jsem nakonec to hlavní tesco našel a můžu říct (byl sjem tam 30 minut a podle tabulek všechny bb kategorizoval na podlaze podle tabulky od Xeeleeho Rainbowlaugh) že mají: Obvyklá výbava Filly a spol., BB 5. řady, Sety po čtyřech (TS, PP, R a RD) a Cloudsdale set (další sety možná taky, ale v době co jsem tam byl tak tam nebyly). A taky upřesním že se ten obchod nejmenuje "Dráček" (což jsem hledal po celém městě), ale "Dráčik" takže známý řetězec hračkáren. Není zaručené že bude v každé prodejně takový výběr. V prodejně Dráčiku v Hranicích na Moravě byl jen výše uvedený set po čtyřech.

PS: Tabulka od Xeeleeho je vážně bomba! Twilightsmile

Aha omlouvám se Pinkiesmile Byl sem tam jen náhodou ( byls sem tam na návštěvě ) nevěděl sem že tam je tesco obchodů více Pinkiesmile Každopádně tam toho měli když sem tam byl docela dost Pinkiesmile A za jméno obchodu se omlouvám Pinkiesmile Na jména já mám strašně špatnou paměť Raritywink
Jo však v pohodě. Jen si vzpomínám jak se na mě dívali jak na blázna, když jde se u druhého Tesca ptal na hračkárnu Dráček Rainbowlaugh.
novinky v Brně: Bambule na svoboďáku má novou Celestii a Lunu, které nevypadají nejhůř, snad jen přebarvit Luně korunku: (jo a ještě tam mají žluté blindbagy za 35 kč)
[Obrázek: g6eZJ.jpg]
a v HM hračkách v Campus square už mají nové miniature collections, zatím teda jen tuhle jednu:
[Obrázek: VYjiU.jpg]
Report z OC Letňany. V tescu maji jen česačky, ve Sparkysu jen blindbagy W5 + jeden z W3 s číslem 3. Puntanela má tunu blindbagů W5 (3 krabice)
https://dl.dropbox.com/u/2865138/2013-01....08.20.jpg
+ taková kuriozitka Rainbowlaugh
https://dl.dropbox.com/u/2865138/2013-01....08.30.jpg
(omlouvám se za kvalitu, ale po přechodu na CM10 mi ten foťák moc nechodí)
Ostrava!!!

Sakra, kdo vykoupil všechny BB v celé Ostravě? Nikde ani jeden jedinný!! Fluttercry
Dávejte hlavně vědět, až je KDEKOLIV v Ově spatříte. Moje peněženka to nepřežije. Twilightsmile
(02.01.2013, 22:47)TemplarBrony Napsal(a): [ -> ]Jestli bys byl tak hodný a podíval se jestli nemají Blossomforth (08) nebo Cheerilee (13). Pokud by jsi sehnal tak se do mluvíme na ostatních věcech. I když ani moc v to ne doufám Pinkiesmile. Díky Twilightsmile.

Takžejsem to.obešel a mam dve bloosomfort a jednu cheerelee takze se mi přes pm ozvěte ohledně předání a zaplacení yu
No jak jsem viděl tak xeelee chce taky Cheerilee. Chystám se koupit komixy takže z penězma jsem na tom dost špatně. Jestli máš možnost tak to pošli xeeleemu. Fakt se omlouvám že jsi to vlastně kupoval kvůli mě Rainbowlaugh. Jestli neseženeš kdo by je chtěl tak to ještě nějak promyslím.
Tak pokud si xeelee vezme obě tak to probléme nebude teda pokud si.vezmeš alespon tu bloosom
Dneska som sa bol pozrieť do kauflandu v košiciach a nemyslel som si že tam niečo budú mať ale nakoniec som bol prekvapený

Je tam viac 25 % zliav Rainbowlaugh
V Bambuli teď mají akci na blïndbagy. Jeden za 35 kč. A v Králově poli mají skoro nepřehrabáno, akorát já tam včera čmajzla Trixie, Flitter Heart a ještě jakousi, u které si nepamatuju jméno Rainbowlaugh