Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nedávno obcházela obchody a hledala jsem cesací Sunset Shimmer (byla jsem ve Sparkysu v Palladiu, na Václaváku a na Andělu, ale nikde ji neměli) Jinak, ani v jednom jsem neviděla 7. radu BB, ale v Tescu na Andělu mají slevu na cesací, myslím, ze jedna stála asi 120 korun. Byla tam kupa Rarity a Lyr a tusím, ze tam byla i Trixie a Twilight.
---
Mohla bych se zeptat, kde se da momentalne (nejlip v centru Prahy) sehnat cesaci Sunset Shimmer? Chci ji koupit kamaradce k narozeninam Rainbowlaugh
Se Sunset mám už taky problém :/*Lidi mi ji nenašli* kdyby byl někdo schopen mi ji koupit a poslat poštou byla bych vděčná
Kim: Trixie? Kdyby tam byla, tak by to bylo super. Už sem ji nikde neviděl ani nepamatuju (stejně jako Lyru) a právě ji shání jeden Brňák. Jinak 7. řadu BB maj pořád jen v Globusech a ty sou na krajích Prachy jen tři a dost probraný. Už aby byly v hračkářstvích.

Když sem naposled objížděl hračkářství, tak sem SS na pár místech viděl, ale vážně si nepamatuju kde. Je jich moc a mám pocit, že SS maj vždycky někde jinde. Rainbowlaugh A mimo centrum. Zítra mě čeká menší výlet, tak se ti po ní můžu cestou kouknout. Napiš mi do SZ jestli ti ji mám koupit. Předání by pak bylo možný na Smícháči nebo na Kačerově.

Cally: Mrknu se ti po ní. Shání ji ještě někdo?
Urcite tam byla Trixie, tu si pamatuju. (byly tam asi 2, nejvic tam bylo Rarity a Lyr)
Jo, bylo by super, kdybys koupil SS Rainbowlaugh Jeste se zeptam mamky, jestli bych si ji mohla vyzvednout, ozvu se zejtra.
myslim ze cesaci SS jsem videla v nedeli na chodove v bambuli nebo co to tam je
Kdo vybral všechny BB v Globusu v Karlových Varech? Buď tady bronies tajně podnikaj nájezdy nebo maj malý holky moc peněz Rainbowlaugh
Já se tam podívam 2x za půl roku a zrovna tam ze 7. vlny byly jen Apple Fritter a Banana Fluff
Tak jsem si vzal alespoň tu Apple Fritter Pinkiehappy
Už sem taky viděl velký sety ve Sparkysu. 600 Kč je neskutečná pálka! O 170 Kč dražší než v Bambuli a o 200 Kč dražší než ode mě.

BTW do některých Sparkysů se vrátila 5. řada BB, takže sem konečně sehnal to co lidi chtěli. A do Sparkysu na Můstku přišla 7. řada BB! Trošku sem jim to tam probral. Viděl sem ji i v jednom Pompu, ale tam se mi BB za 79 Kč kupovat nechtělo.
[Obrázek: 908225713268845356389441960575n2vsk.jpg]
Tesco Rainbowlaugh něco okolo 89 za dva páry, Pinkie je hezká ale Twill trochu přibrala na kopytech Rainbowlaugh
To sou ponožky? Moc se mi nelíbí.
Eyup, zatím asi nejlepší měli v H&M ( http://bronies.cz/attachment.php?aid=2534 ) ještě jsem pak nějaký zahlédla v Deichmanu *bo jak se to píše*
[Obrázek: 1174458713331498683457513115207nrtle.jpg]