Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Tak som sa tesila, ze po dlhej dobe budu zace mcdonald ponici a oni zo vsetkých moznych variant dodaju prave masky... Twilightoops
[attachment=5097]

Twilightblush Taky bych radši figurky, ale co už.
Bambule je zásobena

[Obrázek: 3TRi1jr.jpg]
Ahojte rada by som upozornila na akciu v obchode KIK. U nas na Slovensku mali zlavnene plysaky Famosa, cena bola 4,19 Eur, hned som si kupila Apple Jack a zvazujem aj Pinkie Pie Pinkiesmile Predpokladam, ze aj v Cesku by mohli mat akciu.
Momentálně bydlím v Rakousku, a někdy procházím obchody ve Vídni a okolí. Občas najdu MLP plyšáky/oblečení/vinyl fugurky a spol. Takže pokud by někdo o něco měl zájem, mohu se podívat, jestli to zde nemají.
Momentálně vím o plyšové Rainbow Dash v Badenu a zatím nic víc. Já mám pár věciček, i zezahraničí (amerika). Ale pokud by měl někdo zájem o plyšáka. Kontaktujte mě. Mám úplně stejného, a obrázek najdete na mém profilu na Steamu.
steam: Xenomorf0CZ nebo Vinyl Scratch. Obrázek Vinyl lízající obrazovku.
(06.03.2016, 15:30)Xenomorf0CZ Napsal(a): [ -> ]Momentálně bydlím v Rakousku, a někdy procházím obchody ve Vídni a okolí. Občas najdu MLP plyšáky/oblečení/vinyl fugurky a spol. Takže pokud by někdo o něco měl zájem, mohu se podívat, jestli to zde nemají.
Momentálně vím o plyšové Rainbow Dash v Badenu a zatím nic víc. Já mám pár věciček, i zezahraničí (amerika). Ale pokud by měl někdo zájem o plyšáka. Kontaktujte mě. Mám úplně stejného, a obrázek najdete na mém profilu na Steamu.
steam: Xenomorf0CZ nebo Vinyl Scratch. Obrázek Vinyl lízající obrazovku.

Často mužeš take koupit MLP-merch v Mamaz v Wiener Neustadte. http://www.mamaz.eu/
Sice to není přímo předmět MLP, ale pouhý Pony Land, ale jelikož mi to trochu připomíná staré série MLP a vím, že někteří z vás je rádi, tak vás tímto musím upozornit na tento produkt, na který jsem narazila v ústeckém Globusu mezi sladkostmi  Twilightsmile . Nevěřila jsem moc, že za 25 korun tam opravdu najdu nějakou figurku a ona tam kupodivu je (sice tyto ponytvary nelahodí mému oku tak jako MLP, ale pro tu srandu...  Ajsmug )

[attachment=5170][attachment=5171]
(14.03.2016, 16:32)EresielRanwa Napsal(a): [ -> ]Sice to není přímo předmět MLP, ale pouhý Pony Land, ale jelikož mi to trochu připomíná staré série MLP a vím, že někteří z vás je rádi, tak vás tímto musím upozornit na tento produkt, na který jsem narazila v ústeckém Globusu mezi sladkostmi  Twilightsmile . Nevěřila jsem moc, že za 25 korun tam opravdu najdu nějakou figurku a ona tam kupodivu je (sice tyto ponytvary nelahodí mému oku tak jako MLP, ale pro tu srandu...  Ajsmug )

Tiež som si kupila pre zmenu v Kauflande na SR a urobilo mi to celkom radost. Su cute Pinkiesmile Len ja som tam nemala ten planik,vyzera to, ze mam asi inu seriu, lebo ja som mala ruzovo bieleho ponika Rainbowlaugh
Dnesni navsteva Pompa odhalila 15 vlnu

3 specialni ponici maji v hrive pruh trpytek

bohuzel je to jen opacko mixu predchozich vln

kody a dalsi


AA - Twilight Sparkle
AB - Rainbow Dash
AC - Fluttershy
AD - Rarity
AE - Applejack
AF - Sunny Rays
AG - Junebug
AH - Breezie
AI - Island Rainbow
AK - Pinkie Pie
AL - Saphire Shores
AM - Flippity Flop
AN - Gardenia Glow
AO - Skywishes
AP - Trixie Lulamoon
AR - Diamond Rose
AS - Cinnamon Breeze
AT - Ploomette
AU - Golden Delicious
AV - Ribbon Wishes
AW - Forsythia
AX - Flitter Heart
AY - Rainbow Wishes
AZ - Lyra Heartstrings
Aha, tak ona je tato série nová, já už z ní mám Trixie asi 14 dní z Globusu Twilightblush . A mám dojem jsem se s těmito blindbagy podle vzhledu pytlíku setkala už dříve (v Kauflandu), ale dala jsem přednost postupnému skupování blindbegů s průhledem na zadní straně (nevím, jaká je to série), takže jsem si těchto nějako zvlášť nevšímala  Twilightblush .