Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ty s okenkem jsou 12 vlna a co vim 13 vlna v ČR neni a 14 a 15 okenko nema ,tam se na to musis s kody
No jo! Trixie tam má vážně vyražené AP!  Pinkiegasp *cítí se jak při objevení Ameriky*  Rainbowlaugh A já se jak maník snažila prosvítit v krámě pytlík prosti světlo, abych identifikovala, kdo je uvnitř Twilightblush (pravda je, že jsem Trixie poznala i tímto způsobem a věděla jsem, koho beru  Ajsmug ).
Sakriš, to abych se dostala zase někde, kde je mají - Breezie Flora, Lyra a Saphire Shores vypadají dobře  Pinkiehappy
Ve sparkysi v palladiu mají pár kousků EQH Minis. Jsem si koupil Rarity :-D
Za kolik jsou?
Byly tam Twilight a Fluttershy za 300něco, ty ještě měly v balení doplňky, jako třeba Spike-psa nebo kočku atd. To s Rarity doplňky nemělo a bylo to o stovku levnější.

Edit:

Právě jsem Rarity rozbalil, působí to překvapivě kvalitněji, než jsem od Hasbra očekával - detailně vymodelované, krapet vyšší hmotnost, voní po plastu (takový ten benzínový odor, někdo to má rad, někdo ne), končetiny a hlava jsou mírně polohovatelné, sukně z ohybné gumy.

[Obrázek: JnkUxd3h.jpg]
He he Twilightsmile  . K té figurce Maud, co sdílela nedávno Freax... Můj mužíček se stále zarytě brání mému zařazení jeho persóny mezi ponifikované, ale o víkendu jsme navštívili hračkárnu Pompo na Kladně, kde si měl vybrat dárek ke svátku (vzal si tančík, na kterém teď náš 2letý synátor vozí moje blindbag poníky Rainbowkiss ). Já mu jen ohlásila, že tam z MLP toho moc nemají, ale zaujala mě figurka Maud. Rozzářili se mu oči a s výkřiky "Maud? Kde je?? KDE je?!!" jsme ji museli koupit  Rainbowlaugh
[Obrázek: 1cd0c6a6e0f2554cc8c545935edf2767.jpg]

Úlovek z dnešní návštěvy vietnamského supermarketu na Olomoucké v Brně, jen doufám, že v dalších budou lepší hračky Rainbowlaugh
Apple Jack Minies cena 260 kč - Brno Tesco
[attachment=5186]
Tadys80 - je ten klobouk sundavací? ^^
(26.03.2016, 16:14)Jita32 Napsal(a): [ -> ]Tadys80 - je ten klobouk sundavací? ^^

Ano je^^
[attachment=5193]