Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 8: A Hearth's Warming Tail
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Hype z 0 na 100 za 40 vteřin Pinkiehappy
Z toho zpěvu (který je fakt cool  Rainbowkiss ) toho moc nevystudujeme.  
Co tam ale je hlavní?  Že tam je Starlight a ano, že tam má opět účes ala darkside pony, který svýma lektvarama zhmotňuje jakousi obdobu Windigos.

A copak se stalo v minulém Hearts warming eve díle? To, že poníci měli své úlohy v divadle a hráli tam poníky z minulosti.   Takže Starlight klidně může představovat a hrát nějakou klisnu z minulosti, která svýma kouzlama dokázala přičarovat (třeba to jsou Windigos), aby se živili poníkovským hněvem a tím tak nechala postupně zamrzávat celou Equestrii.
Vždyť nikdo neví, odkud se ti tři zmrzlíci ( budu jim říkat Pankrác Servác a Bonifác Rainbowlaugh ) vlastně vzali, že?   No a Starlight, jakož to poník, který v těch temných stopách šel (a kupodivu si z toho dělá i srandu, takže by neměl zcvoknout ), by tato role mohla sedět přímo na míru.  Twilightsmile

Blue Storm:

Myslím, že to bude příběh z jiné doby, který se stal o  Hearts warming eve. V tom song SG zpívá, že už nikdo nepopřeje nikomu "Happy  Hearts warming" + tu máme zprávu od MLP na FB, že příběh bude o tom, co se stane, když se někdo pokusí zastavit Vánoce  Hearts warming eve.
Takže... Grinch.  Trollestia

Pozor. Rainbowlaugh Níže je screen haly plné poníků z nadcházejícího dílů.


[Obrázek: beznzvjjju.jpg]

Dashin táta! Rodina Rarity! *w*

Takže se nám z SG stane Grinch? Rainbowlaugh
A niektorí ju možno aj radi opäť uvidia zlú a so starým účesom Rainbowlaugh Ja nie, teda čo sa účesu týka, tak hej Twilightblush
10/10 muzikální epizoda Flutterryay
Awesome songs  Pinkiehappy
WELL...MEH....

Třímiliontá šestiseddevadesátipětitisícátá osmistáčtřiadvacátá kopie pohádky Ducha minulých vánoc.

To jako vážně?! Rainbowhuh Vážně tím museli pokazit i MLP?! V epce For Whom the Sweetie Belle Tolls mi to ještě tolik nevadilo, ale tady to bylo vynucený a hlavně nemístný.

Jediný co to trochu zachraňovalo byl Lunin song, ten byl epickej a už se těšim na remixy. Bohužel jen trochu, páč byl moc krátkej. Dál pak Twiino zpívání písničky, kterou zpíval duch dnešních svátků a pak mě ještě zasáhl ten poník co se špinavej třásl zimou, toho mi bylo vážně líto.

Jinka to nebudu hodnotit. Dodám jen že je to u mě aspirant na nejhorší epizodu G4. Twilightoops
Hezké Heart
Jůpí! Jé! A ještě jednou jupí! Twilightblush


Tohle byla přesně epka, kterou jsem potřebovala a chtěla. Měla všechno. Písničky, přátelství, historii poníků, nové kostýmy...
Všechno se mi líbilo. Tuhle epku si určitě pustím ještě hodněkrát.

Za mě 12/10! Twilightblush

Stran: 1 2 3 4 5 6 7