Bronies.cz

Úplná verze: V hlavě (Inside Out)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Urputně jsem hledala mezi tématy, jestli někdo založil téma na tuto, podle mě, úžasnou animovanou pohádku a s překvapením jsem nic nenašla  Rainbowderp
Opravdu se mi líbí její vizuální provedení, hudební podkreslení, "zápletka" je také originální, ale úplně nejvíce jsem nadšená z představ, jak to v našich hlavách vlastně může fungovat  Twilightsmile 
Dnes jsem tuto pohádku viděla teprve podruhé (manžel ji pustil asi pro zklidnění po dnešním shlédnutí nejnovějšího dílu GoT  Rainbowlaugh ) a opět se nechávám unášet dedukcemi, kdo by v mé hlavě měl u přístrojovky hlavní slovo (asi strach  Twilightoops ) a jaké by byly moje ostrovy osobnosti Pinkiehappy Možná ostrov Víry, můj osobní svět Fantazie, ostrov Soucitu a snad i poníci by mohli mít vlastní ostrov MLP  Twilightsmile Je vlastně celkem dost těžké dojít ke správné "sebeidentifikaci" a přijít na to, jaká emoce vládne vašemu životu a co tvoří vaši osobnost .

Jak byste se identifikovali (pohledem této pohádky) vy?  Twilightsmile
Jedno velké soustroví nerdství, ne asi Rainbowlaugh
Vidíš, mě ani nenapadlo založit vlákno..

Svou eufórii z filmu jsem si už vylil: https://bronies.cz/Vlakno-Doporucite-fil...#pid530307 Pinkiesmile Od té doby jsem ten film viděl tak možná 10-12x. Teď pro změnu chodím usínat s Aliens.

Souhlas, že ten film dost vybočuje snad ve všech možných aspektech, byť teda hudbu jsem moc nevnímal, ale o to byla lepší.. podkresluje výborně.

Ale přemýšlet o sobě? Hm.. tak to mne také nenapadlo.

Pokud u pultu musí sedět přesně ty emoce co ve filmu (snad s výjimkou řidiče autobusu Pinkiesmile ), tak si myslím, že asi taky Strach. Resp. z těch, co bych si měl vybrat, sedí nejlépe (asi nejvíc v té scéně, jak se dívá na jednorožku Pinkiesmile https://youtu.be/W-3aC3NBhkg?t=104 ). Hněv, hm.. ten odcestoval na Bahamy a už se nevrátil (zastupuje ho občas Nechuť). Radost se se Strachem ne moc úspěšně pere o ovládání, a Smutek nosí Hněvu slunečník (ale občas Skypuje a semtam udílí pokyny).

Ostrovy: no, ostrov Blbnutí se někdy počátkem puberty propadl do zapomnění Pinkiesmile Do té doby se spolu s ostrovem IT nerdství tak nafukovaly, že úspěšně umořily ty ostatní.

Nedokáži se definovat. I kdybych si tam krásně dosadil ostrov kreativity, tak ten bude spíš fungovat jako astmatik v posledním tažení. Ostrov Lenosti by určitě byl větší. Ale když může mít Riley ostrov chlapeckých kapel, tak u mě asi taky někde bude ostrov animovaných filmů. Vylučovací metodou můžeme vypustit rovněž ostrovy Rodiny, a Kamarádství. Jo, upřímnost/poctivost by asi zůstala (spolu se schopností vytáčet lidi okolo sebe svými projevy Rainbowlaugh ).
tak sem se na ten film zrovna podíval... Rainbowlaugh

Nevím, já většinu času jedu na něco jako neutrál (nebo jako ten pes ve shodě Rainbowlaugh) s tím že se tvářím vesele, volně přeloženo, Joy když jsou kolem lidi.
Jinak se čas od času naseru jakože fest s tím že Disgust mě drží při zemi ve většině situací.

o ostrovech moc nechci uvažovat, protože bych si to krásně přibarvil, zveličil a překroutil, natolik se alespoň znám Rainbowlaugh