Bronies.cz

Úplná verze: Průzkum zájmu - Ponyvillská redakce
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Ahoj všichni ve spolek. Jen tak jsem si ležel a přemýšlel a napadla mě taková hra.
Nejde o nic složitého, ale mohla by být legrace.
Princip je naprosto jednoduchý. Autoři by společně přes léto psaly fiktivní noviny ve kterých by dělali reportáže, glosy, fejetony a jiné literární útvary. Cílem by bylo zaplnit pár stránek různými články a nakonec to seskládat do jednoho celku.
Bylo by na vás, jak by jste to pojali. Bude to reportáž o tom jak Fluttershy utekly všechny slepice a vyzobali Cakeovím všechny ozdobné posypky? Nebo by to byla správa z nějaké velké oslavy? Koutek receptů či rady staré báby Smithové? To by bylo jen na vás.
Tak co si o tom pisálci myslíte?
Mělo by jít hlavně o pobavení. Připojit se může každý a nikdo nikomu hlavu neutrhne. Hlavní je se pobavit při vymýšlení různých prkotin, článků a tak.
Nezvěstný princ Shining Armor se našel !
Týden hledaný princ Shining Armor, který za záhadných okolností  zmizel ze svého zámku, se konečně vrátil domů.  Ani sama princezna nevěděla, kde se její choť nachází a celá Equestrie byla na nohou. Dokonce se uvažovalo o tom, že za nalezení prince, připadne nálezci půlka Crystal Empire.
Jelikož se Shining doplazil zcela unavený do zámku princezny Twilight, tak Crystal Empire zůstane v kopýtkách princezny Cadence a Shining Armora. Podle slov princezny Twilight Sparkle,  prý nemá smysl mít další barák na starosti.
Jak se naší ponivillské redakci podařilo zjistit, tak Shining Armor měl před týdnem ukládat ke spánku svoji dceru Flurry Hearth a než jí dal dlouhý polibek na dobrou noc,  malá Flurry tak mocně kýchla, že nebohého tatínka zasáhla absorbovaná energie a přenesla ho v mžiku až za hranici Equestrie.  Shiningovi pak trvalo celý týden, než se po vlastních kopytech dostal domů.
Podle jeho slov prý musí ještě zapracovat na kouzlu, který mu dal čaroděj Sunburst, jinak by se prý mohl příště objevit na měsíci. A jak to už chodí, tak by princi trval návrat domů tisíc let.

Rwaku?  Asi takhle? Pinkiesmile
Jo i takhle to jde.
Ale musím přiznat, že když jsem to četl, první co mě napadlo byl bulvár. xD
Zatím je to jen průzkum zájmu. Ještě se tolik snažit nemusíš Pinkiesmile Samotnou tvorbu článku a tak bych nechal na prázdniny za pár dní.
taky bych to zkusil Pinkiesmile
Hehe, proč ne? A bude to spíš volnější, že se může vytvářet podle toho, co nás napadne, nebo budeš očekávat pravidelné příspěvky, nebo budeš chtít udělat jenom jedno vydání?
To by mohla být sranda. A kolik se bude účtovat za předplatné?
No, chtěl jsem udělat jen jedno vydání přes léto, ale pokud by bylo dost materiálu na každý jeden měsíc prázdnin, proč by nebyli dva.
Bude to volnější, tedy každý může psát kolik chce. V takzvané konečné verzi však asi nebude mít všechno co napíše.
A předplatné? K čemu Rainbowlaugh mé myšlence je blíže Metro čili každé ráno zadarmo na nádraží.
To je vážně zajímavý nápad  Pinkiesmile Jen by to nějak chtělo organizovat a vymezit tématické rubriky, které by si zájemci alias "členové redakce" rozebrali, aby pak všichni nepracovali na podobných tématech a přišel bys o pestrost a oni o originalitu  Twilightblush Takže by možná nebylo špatné udělat nějaký seznam okruhů, ke kterým by se zájemci přihlašovali, aby bylo vědět, kde je ještě velký tvůrčí prostor a kde bude rvačka o témata  Rainbowlaugh Sama si ale pravda nejsem jistá, jaké okruhy by tak mohli vzniknout  Twilightoops Napadá mě tak leda Sport, Kultura, Kalendář akcí, nějaké ty plány Zastupitelstva (co se bude opravovat či stavět), možná nějaké Inzeráty by mohli být vtipné nebo dokonce propagační Reklamy místních živnostníků  Rainbowlaugh Bulvár mi nic neříká, takže v hlavě propátrávám, co se tak rozebírá v našem lokálním Zpravodaji (který se mi tedy osobně moc líbí a připomíná mi Školní noviny na základce, jejichž jsem byla 2 roky šéfredaktorkou  Twilightblush ).
EresielRanwa - tak může to být cokoliv od važných ekonomicko politických článků až po bulvár, nebo třeba recepty Pinkiesmile proste vše co se dá najít v novinách, taky různé komentáře, úvahy, fejetony, investigativní reportáže atd. Pinkiesmile
Mácaman: Inveco? Applejackconfused Já jsem jen vesnickej balík, takže tyto velkoměstské rubriky jdou totálně mimo mě  Rainbowlaugh Recepty? Hmmm, to mi zavání Rytmem života nebo jiným babočasákem  Twilightblush Ale třeba jako poreferování o nějaké konané místní soutěži v receptech s publikováním toho vítězného - to si představit umím  Twilightsmile Sakriš Rwakku, teď zase pár dní neusnu, jak mi mozek bude vymýšlet blbiny  Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3