Bronies.cz

Úplná verze: TV Honzdir
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
TV Honzdir V
již na FF

Blíží se zase další Pravdacon a s ním i nová TV Honzdir. Na premiéru se můžete těšit v sobotu 2. 7. od 16:00 v místnosi Poníconu. Starší díly jsou ke shlénutí zde.

Na premiéru si připravte:
  1. telefon
  2. internet
  3. peníze (bude merch Ajsmug )
  4. alkohol (můžete být na plátně i vy... )
  5. náladu na černý humor

Zdravíme ze střižny a doufáme, že to stihnem. Pinkiesmile
Nemůžu se dočkat další kanceláře Frolík Rainbowlaugh
No, taky máš proč Rainbowlaugh, bohužel na promítání nebudu, ale pevně doufám, že někdo natočí reakční video. Pinkiesmile


Konečně jsem se na to podíval. Pro mě rozhodně vede Kancelář Frolík. O tom jak to chodí v zákulisí CZ/SK totiž taky něco vim a líbí se mi, že jste se nebáli to natočit víceméně tak, jak to doopravdy je, ikdyž vás za to teď někteří nebudou mít rádi a můžete z toho mít problémy na fóru a na akcích. Jenom kameraman by mohl přestat třást tou kamerou, dělá se mi z toho blbě a musel jsem si v půlce dát pauzu. Taky míň záběrů na uši.
No mě to jako pobavilo Twilightblush
Na FF jsem promítání bohužel missnul, ale teď jsem si to užil! Super práce! Rainbowlaugh
Drsná práce  Pinkiecrazy  Vulgarit tam sice na můj vkus bylo zbytečně moc... (v oficiální verzi, v bloopers je to nevyhnutelné  Rainbowlaugh ), ale hrozně jsem se bavila u Kenceláře Frolík, soucitně vzdychala u traileru na Tři monitory a zubila se u frajerského vykládání stravenek na stůl (taky je to momentálně naše největší jmění  Rainbowlaugh ). A zbožňuju bloopery  Pinkiehappy Ehm...nejspíš víc než oficiální verzy, protože se to tam nehemží "prstomluvou", která mě docela vytáčí a přijde mi to trochu zbytečně pubertální a nehumorné... (kromě Reklamačního oddělení, tam to fakt sedělo  Rainbowlaugh )
Luxusni bylo i neplanovane selhani techniky (asi flashka ci nejakej elektrickej prd), kdy se promitani Honzdir TV seklo na Honzdirove prostrednicku s napisem Reklamacni oddeleni Rainbowlaugh (6:29)

,,- jeho majitel prohlásil, že si vezme fialového koně a byl úspěšně testován snad na všechny návykové látky"
Tak tohle je moc xD
Stran: 1 2