Bronies.cz

Úplná verze: Velký Ostravský Sraz na Dnech Nato 2016
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Chceš kuřácký nebo nekuřácký prostor? Restauraci (tj.někde, kde vaří) nebo stačí hospůdka?
Poohlížím se spíše po nekuřácké restauraci a nejlépe s odděleným salónkem.
https://www.restu.cz/restaurace-hotel-best/ Roztomilý malý hotýlek v kopci směrem na Slezskou Ostravu.

https://www.restu.cz/restaurace-hotel-maria/ Přímo v centru, vlastní parkování, přímo naproti zastávka MHD jedoucí z Hlavního nádraží.

https://www.restu.cz/restaurace-ostravar/

https://www.restu.cz/restaurace-pivovarska/ Skvělé místo pro oslavy, výborně vaří (a na zahradě mají "živý" tank Rainbowlaugh )

https://www.restu.cz/restaurace-radioclub/ V centru, v budově Českého rozhlasu. Horší parkování, zastávka MHD skoro za rohem.
Po dlouhé době akce v Ostravě a já zrovna jsem v tu dobu v Bratislavě... Doufám, že si to aspoň užijete. Rainbowlaugh
Tak snad nakonec dorazím.  Derpytongue2
YAY!! Nejspíš Tam budu taky. Akorát bohužel Nestíhám do restaurace Fluttershysad , takže budu akorát ráno, přez den a na srazu na Stanici v 16 hod. .  Twilightblush  A měl bych dorazit tak cca 9:38. Applejackunsure
Aktualizace:
Změna místa, kde se bude konat sobotní posezení. Místo restaurace Jan Maria se půjde do restaurace V.R.Levský. Nachází se přímo v centru Ostravy, takže tam bude i lepší přístup.
Velká aktualizace!
  • Nově se sraz bude konat pouze v sobotu. Z prozatímních ohlasu a z došlých přihlášek mi bylo jasné, že oba dva dny se nenaplní
  • Upravil jsem také přihlášku, kde si budete moct vybrat jestli přijdete pouze na sraz na Dnech Nato a nebo pouze na večerní posezení, případně naopak
  • Přidaná sekce s přihlášenými účastníky
Další aktualizace!
Jestli se nepřihlásí do středy 14.9., alespoň 15. účastníků, tak se sraz ruší. Je to z toho důvodů, že by se to nedalo při menším počtu považovat za velký sraz. Ale na druhou stranu nebraním nikomu v tom, že by sem nemohl přijet i když se sraz konat nebude. Já budu na Dnech Nato tak jako tak. I když mě to bude mrzet, ale budu alespoň vědět, že o srazy v Ostravě není zájem. Tento Velký sraz jsem totiž bral jako takovou poslední možnost, jak srazy v Ostravě oživit.
sc@lix naprosto s tebou souhlasím to už by opravdu velký sraz nebyl....
Stran: 1 2 3 4 5