Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 15: 28 Pranks Later
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
(16.08.2016, 21:26)theorangebird Napsal(a): [ -> ]Who is Patch?

Atletická, drzá, ráda se baví na účet ostatních, rázná divoška, dobrodružný větroplach, ale jinak věrná přítelkyně (když chce). Prakticky Rainbow Dash bez křídel v mladších letech Pinkiesmile Obě epizody (28 pranks later a Impractical Joker) se věnují stejnému tématu (a jistě nejsou jediné - nemusí jít ani o kopírování či referenci, jen prostě o omílaný vzorec na dané téma a navíc, konce jsou trochu rozdílné, podobně jako And Winner Is/The Ticket Master, Party of One/Suprise for Surprise, ...), víceméně stejný obsah a průběh, snad kromě toho, že Patch to nezakončila ve stylu "just joking" Pinkiesmile ale jinak by se mohly předhánět, kdo na ostatní vymyslí větší podraz.

zkráceně, poník z G1: http://mylittleponytales.wikia.com/wiki/Patch
Já jsem sice shlédnul tu epizodu až včera večer, ale myslím si, že to stálo za to. Duhový držky od sušenek jsou mega dobrý. A jaká byla podle vás nejlepší scéna?
Podle mého ke konci v té stodole, když řekla, že už to není sranda.
A všiml si někdo, jak byla Dashie roztomilá, když shazovala ty dopisy Spikovi?
Jasné, že všimol, však to začalo kolovať netom hneď po odvysielaní teaseru Rainbowlaugh
(18.08.2016, 07:14)Xenomorf0CZ Napsal(a): [ -> ]A jaká byla podle vás nejlepší scéna?

Mě dostalo pokaždé, jak RD řekla Boo. Celá sequence útěku z Sugarcube Corner až do stáje měla dobrou atmosféru. A Sewing machine cake byl taky dobrej.
Kde asi RD na takovou srandu bere peníze?
Má dvě zaměstnání. Plnej úvazek počasí v Ponyvillu a jako bočák přehlídky s WB
Jakožto fanoušek zombáků, zomboňů a filmů jsem si říkal, jak moc se vypořádají s tímto tématem tvůrci seriálu s poníky a duhou. A překvapivě to byla duha a koláčky.

Dobré klišé se od toho špatného rozlišuje tak, že si divák/čtenář musí to klišé užívat. Tzn. že sice nepřemýšlí o hloubce zápletky, protože ji zná (což zde nebylo výjimkou, neboť to, že to bude prank na dash jsem tušil od chvíle, co se pinkie válela v posteli), ale zároveň si užívá to, že na to kouká a říká si, co se kde asi stane.

Docela mě bavily ty tradiční záběry, jmenovitě na paní Cakeovou, pobavily mě i ty její děcka, která byla vzata do plánu.

Vybavila se mi u toho taková ta nejklasičtější scéna z prvního playstationového Resident Evilu, kdy Jill Valentine poprvé uvidí zombíka za jídelnou. Klišé, ale fajn Pinkiesmile
zde perfektně sedí heslo: Join the dark side, we have cookies!
Stran: 1 2 3 4