Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 16: The Times They Are a Changeling
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
(22.08.2016, 19:04)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]Až do této epky, jsem totiž považoval všechny měňavce za tu nějvětší současnou hrozbu poníků z Equestrie, kteří nemají v hlavě nic jiného, než se nažrat láskou, vycucnout poncly a zase táhnout dál pod vedením svoji mamá Chrysky.  Všech 100% měňavců jsem tak viděl a nechtěl si připustit, že tu může být třeba jen jeden, kterému se to nelíbí už od larválního věku a rád by měl vedle sebe alespoň nějakého kamaráda a mít jiný život.
No a vida ho. Jeden tu přeci jen je Twilightsmile

Ano, taky jsem mu prostě ze začátku nevěřil, ale potom mě to přesvědčilo. Zajímalo by mě, jestli je Thorax opravdu výjimka potvrzující pravidlo. Ale je tam pěkný možný foreshadowing, když říká, že by mohl jít zpátky a naučit svůj druh vytvářet lásku pro sebe, aby nemuseli krást od jiných. Když to dokázal on, tak i ostatní changelingové musí mít potenciál k tomu být dobří, a "zlí" jsou pouze proto, že tak byli vychovaní a nenapadlo je, že je jiná, lepší cesta. Celkem si přeji, aby se to stalo.
v seriálu to nikdy přímo řečené nebylo takže tu znímím jak fungují podle mne a podle fanfikcí ve kterých jsem se inspiroval.


Poníci přirozeně vyzařují do svého okolí emoce. changeling, který není magor jako Chrysalis, sbírá pouze tyto přirozeně vyzařované emoce. Pokud sbírá jenom je tak, to poník nepozná, takže je jsou v podstatě v symbióze. Chrysalis při útoku na Canterlot přešla do parazitického vysávání, kdy tu energii brala přímo ze Shininga což už se jasně projeví.

a ted se na mne tady všichni vrhnou, že si vymýšlím kraviny Rainbowlaugh

jo a stejně si furt myslím, že je více hnízd a že chrysalisino je jediné, které se chová nepřátelsky
Ferraripony: Proč bychom měli se vrhnout? Tohle je tvá zajímavá hypotéza a je to supr, že máš takovou fantazii. Twilightsmile
Jen tam vidím trochu problém v tom, že sbírat radiaci pozadí není moc vydatné, takže pokud nemáme changelinga v každém kameni, tak to asi celý úl nenakrmí a ani Thoraxovi to tak bez přímé participace na generování lásky a to lásky vůči vlastní osobě nestačilo

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
proto se changelingové snaží dostat do situací, kdy jsou ty emoce směřovány přímo na ně. Aka v případě lásky se pokusí najít partnera který se do něj zamiluje a žijou spolu jako pár. a emoce shromažduje a posílá do hnízda jednou za čas
Ta poslední teorie se mi zdá složitá a nelogická...

To spíš tu zamilovanou oběť unese, či vláká do hnízda a pak ji drží v tom zelenym kokonu jako Chris Tiu. Drží ji možná v umělém spánku ve kterém prožívá svůj zamilovaný život a z ní čerpá několik možná až desítek jedinců.

HH a ne nemyslím přímo metrix Twilightblush Ale pamatuju si, že nějakej druh mravence v Africe přeměňuje potravu v jakousi sladkou šťávu a mají ji v takových "zásobnících". A k nim se chodí všichni krmit.
možná je složitá, ale já se to snažím vyprofilovat tak, aby žádné únosy nebyly potřeba, protože únosů by si zákonitě někdo po čase všiml, což by pro ně byl problém.
OT:
Uneseného by mohl nahradit jiný Changling.
Jak říkal Disco - Politický kek:
Není to z mé hlavy, ale někde jsem četl tohle srovnání: Chrysalis je matka dětí a nadělala si jich tolik, že je nedokáže uživit. A tak začne krást. Kde jsme jenom tohle viděli?
Můj Fanon
Tak jako jsou místa na Zemi s negativní energií, která je způsobena tragickou událostí, tak v Equestrii jsou místa naplněná láskou kterou všechna stvoření vytváří. No a changelingové jsou schopni z ní žít.

Ohledně vzniku Changelingů zastávám příběh z komixů:
[Obrázek: 885225__safe_queen+chrysalis_idw_spoiler...n_nut.jpeg]
[Obrázek: 885226.jpeg]
[Obrázek: 885228.png]
[Obrázek: 885229.png]
[spoiler: Chrysalis was a mistake!
]
Úprava Thoraxova hlasu s efektem Chris.. Je to mnohem lepší, než normal Twilightsmile

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8