Bronies.cz

Úplná verze: Tvorba jednorožce Drachlush !
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Jita32: K digitální tvorbě nepotřebuješ Cintiq, většina lidí si dokáže za měsíc/dva zvyknout kreslit na klasický tablet a z ergonomického hlediska je to lepší než používat Cintiq.
Eugene - tak bratr mi ho už stejně koupil k Vánocům RainbowlaughD (Intuos Pro M) - trochu se toho děsím, protože jsem ten typ osoby, který když mu něco nejde, vykašle se na to... ale já nechci Rainbowlaugh
Klidně si můžeš koupit bamboo verzi. Sem sní nadevše spokojen.
Baterka - ta byla v plánu, ale podle všeho už neprodávají
Umg. ( Naskočilo mi téma že si budu šetřit na grafický tablet >Rainbowlaugh )
No. Nějak jsem se zase zamyslel nad tématem Undertale  Twilightblush a menší animace by po té době nevadila ( přemýšlím že udělám normální animaci a né jen blikající kousek něčeho  Facehoof >Mimochodem kdyby někdo byl *úžasnej* na pixel tvorbu v paint tool sai > at  mi napíše =D ! )

No nic. Ve zkratce mé démonní já co pozoruje svojí duši =D
{ Grr.. Pokud by někdo chtěl objednávku kreslení.. ( Což se asi nestane. Heh.. ) tak klidně udělám  >-< }

[Obrázek: demon_drachlush___soul___by_drachlush-dao4g66.gif]
A nesměl bych zapomenout na mého 2 nejoblíbenějšího Sanse. { První je G. Fell Sans nebo lépe Echofell^^ }
{ Pllzz. Nekreslete přátelského fell sanse >-< Děkuji  Rainbowlaugh }
[Obrázek: underfell_sans_by_drachlush-dao4p3b.png]
Přemýšlím o tom že bych měl za den nakreslit hodně obrázků a dát to k sobě a ne co obrázek to komentář  Rainbowlaugh. Ale snad to nevadí. Nějak jsem měl náladu. Tak tady máte i Sanse v lidské podobě { Nesnažím se realisticky stínovat, hlavní je že to má základ ^^ }
- I'm Sexy and I Know It -
[Obrázek: undertale_human_sans_by_drachlush-dao4yer.png]
A nějaké ty poníky ne?  Twilightblush No rozhodl jsem se vytvořit někoho přátelského ale kdo má i zlou stránku { Jako v Akame Ga Kill Seryu } { No, ne tak zlou stránku jako Seryu ale.. chápete.. heh.  Facehoof Rainbowlaugh }
----------------

Pomerlie { pómerlie * čti rychle * }
Je středně vysoký poník.
Je to klisna. 
Její cutiemark je echoflower { Možná to má něco společného s tím že co slyší, tak vykecá  Facehoof Rainbowlaugh }

Povahou je vcelku přátelská, ale ráda si vymýšlí a lže. Také blábolí nesmysly které se nedají pochopit nebo nemají konce. 
Její nejlepší kamarád ve světe Undertale/ Underswap je blooky. Miluje Mettatonovu show a dívá se na ní kdykoliv je možné.
[* Spoiler  Rainbowlaugh * Jednou se Pomerlie dostane do živého vysílání a aby toho nebylo málo tak si jí Mettaton sám pozve { Je jen na vás jestli je to kluk nebo holka ale podle originálního provedení má být Mettaton kluk } na pódium kde s ní bude celou show. Po skončení show jí Mettaton pozve do své ''kanceláře'' a... necháme na příště ]
> Bude i lidská verze! Dočkejte času ^^! { Pony verze je pouze jako fan-made. Myslím že bude lepší že lidská verze bude '' originál'ˇ. 

[Obrázek: pomerlie_by_drachlush-daodm1e.png?1]
Vypadá pěkně / roztomile. Líbí se mi výraz tváře (respektive té její části, která je z pod hřívy vidět). Líbí se mi osvětlení, líbí se mi barevný přechod u hřívy a ocasu.

To všechno ale, myslím si, nedává důvod k použití vodotisku z DeviantArtu. Chápal bych to u práce na úrovni Vlčete, Baterky a podobných zkušených tvůrců, ale u poměrně jednoduchého vektoru si tím tu práci akorát zbytečně hyzdíš.

Zeptám se, ten vektor je od základů tvůj výtvor, nebo jsi použil nějakou předlohu? Pinkiesmile

A jedna drobná rada závěrem: Pokud chceš vystihnout její charakter, pak než strohý popis jejích vlastností je lepší ji zasadit třeba do nějaké krátké povídky, kde by se s ní čtenáři mohli seznámit mnohem lépe. Ajsmug Jinak jako celkově se mi to zamlouvá a rád bych viděl více tvé tvorby.
Stran: 1 2 3 4 5