Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 23: Where the Apple Lies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
CZ HD:



O Epce:
Apple Bloom zalže, aby zakryla chybu. AJ se jí svěří o tom jak přišla na hodnoty poctivosti.
Teda tohle nevypadá moc zajímavě Twilightoops
Aj keď o tom silno pochybujem, veľmi by ma potešilo, ak by tam bola aspoň zmienka o rodičoch... Myslím, že sa niečo spomínalo o tom, že sa môžme o nich čoskoro dozvedieť. Každopádne ma veľmi zaujíma, ako naša AJ prišla k poctivosti. Rovnako tak ako ostatné 5 prišli k uznávaniu svojich elementov (teda jedine u Twi je to jasné).
Jak AJ přišla o poctivost.
(Sorry, to k tomu přímo vybízelo)
Říkal sem si jak dlouho potrvá, než to sem někdo napíše. Rainbowlaugh
"AJ se jí svěří o tom jak přišla na hodnoty poctivosti." Práveže toto môže byť veľmi zaujímavé. Niekto tu aj spomenul, že dokonca by sme tam aspoň v spomienkach mohli vidieť jej rodičov.
Tato epizoda vypadá opravdu dobře. AJ patří hned, samozřejmě po Dashie, k mému druhému nejoblíbenějšímu poníku a epizody s ní mě vždy dokáží pobavit. Má takový svůj osobitý humor. Ale jak se zdá tak táto epizoda bude trochu ve vážnějším duchu a kdyby jsme tam alespoň na okamžik zahlédly její rodiče to by byla opravdu paráda. Ale pochybuji, že bychom se mohly dozvědět, co se s nimi stalo.
Teoreticky pokud v Anglii mají 8:00 tak tady máme 9:00 nebo se pletu?

... Tak údajná ranní premiéra Ep 23 nedopadla. Místo ní je ep 4 On your marks.
Budu to průběžně do našich 13:00 hlídat a dám vědět jak to dopadlo.
nedopadla pustili místo ní S6E04 přesně podle toho co měli v programu na svých webovkách. Pry kvůli tomu, že v epizodě je slovo cider což je v UK problém a proto je museli vyřadit než dostanou upravenou verzi. Finále stále v programu na zítřek/pozítří je.
Nemůžu si pomoct, ale název epizody zní dost dost morbidně Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3