Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 25, 26: To Where and Back Again
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ti reformovaní changelingové vypadají úžasně! Rainbowkiss Přijemnej dvojdíl. Twilightsmile
Rozhodně nejlepší finále, jaké mohlo zatím být!
(Napřed... Chrysalis a její "protočení" hlavy... Co je to za monstrum?!   Rainbowhuh  Rainbowlaugh  )

Napřed se zdálo, že to bude klasický plot ala "Udělala jsem velkou chybu, odpustíte mi to? Ano, všichni jste mi to sice už odpustili, ale co když jsem stále taková?!" jako vidíme v nejnovějším filmu EG a téměř pořád v celém FiM.
Ale hned, jak se přestaly M6 chovat přátelsky a tak, mě napadlo, že to bude návrat Chrysalis. Předci jen, když už tu je Thorax, bylo by divné, kdyby se tu neobjevili jeho 'Kamarádi'.
A pak to začalo! (Velice mě rozesmálo, když Trixie ztačala křičet a Starlight ji musela uzavřít do zvukotěsné bubliny, nebo kdy se na scéně objevili dvě Trixie, jedna pravá, jedna Thorax)
Sestavení týmu Starlight, Discord, Trixie a Thorax jsem opravdu nečekala, a odvedli spolu výbornou práci a parádní podívadou plnou děje. Opravdu jsem byla napnutá až do konce.
A ten konec...
Čekala jsem jakékoliv finále, že třeba porazí Chrysi díky lásce kterou cítí Discord k Fluttertshy, Starlight k Trixie (nebudu lhát, v půlce epizody jsem si myslela, že Trixie zajmou) a Thorax ke svým přátelům bude královna přemožena, ale že by to bylo takhle? Thorax je jako... uh... King Thorax vážně krásný, jen mi asi bude chybět jeho roztomilý vzhled malého 'měnavce'.
A VELKOU pochvalu dávám tvůrcům za zachování Chrysalis na konci. Žádné "Ano! Přátelství je magické! Já se mýlila! Odpustě mi to, princezny, ó Twilight, nejlepší ze všech princezen, chci se učit o přátelství!" ale "ha, nope, za to mi zaplatíš!" a odešla. Ah ~ Doufám že ji ještě někdy uvidíme!


POZORNOST!!!

Jsem jediná, komu konec připomínal konec Ziri ze Lvího Krále 2? Původně se měla Zira sama zabít skokem do řeky, místo toho, aby přijala pomocnou tlapku od Kiary, co se ji snažila zachránit...0 A ještě jejich země jako taková... Zničená, stejně jako Země vyhnanců...

(Malá Flurry už stojí sama na nožkách! :3 A ten Discord x Fluttershy moment... Aw  Heart  Raritystarry  )

Celkově, bych řekla, že tohle bylo asi nejlepší finále. Děj napínavý, převraty, humor, netypické prostředí, netypická parta, BEZ MAGIE, postě... Asi nemám co vytknout.
Jen...
-Proč Discord nezkusil na Fluttershy trik jako zkusila Starlight na Thoraxe? Něco, co ví jen oni dva nebo málo poníků...
-Změna  changelings  proběhla dost rychle... Možná až příliš... Kde vzali ostatní tu lásku? To je ta, kterou se krmili? To ji mají tolik, když nestačí na ukojení jejich hladu?
-CHYBĚLA MI PÍSNIČKA!
Můžete mi říct proč vyšli poslední dva díly dřív, než zbytek?
Protože se to odvysilalo v Anglii, která dorazí celou sérii během týdne.
Aha no :/
Citace:(Malá Flurry už stojí sama na nožkách! :3 A ten Discord x Fluttershy moment... Aw Heart Raritystarry )

Hah.. Ona už aj sama lieta! (Na konci ako sa Chrysalis postaví a nasleduje scénka na všetkých).
Tak jo i já sem něco už napíšu.

Byl to super dvojdíl, ale pořád u mě vede finále S2.

Prvně mínusy:
Celej děj se... prostě táhnul. Byla to taková rozmluva a konec mi přišel jenom jako takové- Ok, tak jsme na konci, tak to utnem... A celkem mě zklamalo jak je Manesix jako hrdinskej celek v S6 dvojdílech upozaděná. A nakonec mě štve, že Chris mluvila normálně. Neměla ten upravenej měňavčí hlas jako v Canterlot Wedding.

A teď to ostatní:
Na druhou stranu prostor co dostala Trixie to vynahrazuje Rainbowkiss A ta scéna kdy přijde Thorax a SG ji začaruje do té bubliny páč vyšiluje, to je nej scéna z celého finále.Rainbowlaugh Discord se moc nepředvedl... Právě že když se tam objevil a vyrazil s ostatníma, tak sem čekal že bude epic battle mezi ním a Chris za záchranu FS... Mno škoda no Fluttercry
Jak se SG vrátila do Ponnyvilu a mě došlo, že jsou to changlingové, tak ve mě úplně vybouchl ten roj myšlenek.. WTF? JAK? CO? KDE? KDY? CO JE S TWI?!?! CO JE S OSTATNÍMA?! KOLIK JE INFILTROVANEJCH CHANGLINGŮ MEZI PONÍKAMA?
Bylo to napínavé. Hlavě ten nezvyk čekat na druhej díl do zítra Pinkiecrazy

A potom Thorax. Napadlo mě, že se teď začne měnit, když má stálej zdroj lásky, ale ta podoba mě dostala. Spíž sem čekal, že bude bílej a bude na sobě mít takovou přirozenou zbroj z krovek a tykadla Rainbowlaugh Ale samozřejmě jak teď vypadá je celkem fajn.

Jinak nevim co dodat, ještě se na to musím párkrát kouknout Pinkiehappy

Já si ten dvojdíl nechám až na to datum, kdy to mělo vyjít. Rád bych viděl i ty díly před finálem pěkně popořadě a tak, jak by měly. Pěkně v sobotu, jak tomu bylo doposud.
V tomto směru se budu vyhýbat spojlům, jak budu moci. Twilightsmile
Nějak se mě ještě nechce ukončit tuto serii tak předčasně.
no pokud netrváš na té sobotě, tak v pondělí by měli vypusit 24 takže budou venku všechny Pinkiesmile
(07.10.2016, 21:01)Oggy123 Napsal(a): [ -> ]
Citace:(Malá Flurry už stojí sama na nožkách! :3 A ten Discord x Fluttershy moment... Aw  Heart  Raritystarry  )

Hah.. Ona už aj sama lieta! (Na konci ako sa Chrysalis postaví a nasleduje scénka na všetkých).

Nelétala sama i v první epizodě šesté série? Tuším, že Pinkie se ji snažila držet na zemi. Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8