Bronies.cz

Úplná verze: 2. Veľký bratislavský zraz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Jelikož jsem vše řešil na poslední chvíli - rád bych se zeptal, zda je ještě (u kohokoliv Pinkiesmile ) možnost přespání od pátku do neděle?
(21.11.2016, 10:58)Michy Napsal(a): [ -> ]Jelikož jsem vše řešil na poslední chvíli - rád bych se zeptal, zda je ještě (u kohokoliv Pinkiesmile ) možnost přespání od pátku do neděle?
Salmi ma uplne volne tak ze myslim ze tam to bude uplne v poriadku. este mu napisem ale pravdepodobne uz zajtra budeš na zozname v hlavnom poste Pinkiesmile
@Michy: bol si priradený k Salmimu, čoskoro by si mal obdržať info o ubytovaní na FB alebo tu. Twilightsmile
Moze mi niekto prosim vas vysvetlit, preco ste nahlu zmenu casu oznamili az tyzden pred zacatim akcie ? Dakujem. LARP povodne zacinal o 10:00, po uprave je stanoveny na 9:00.
Inak, toto isté by som sa chcel ja spýtať. Aspoň 9:30, keby to bolo. Ešte minule tam bolo 10:00 a je dosť zlé všetko dopredu naplánovať, vybaviť odvoz, atď. a teraz zisťujem, že sa všetko mení.
Nepanikárte, nemení sa nič závažné, ide len o nesprávne použitú terminológiu Pinkiesmile


Čas, kedy sa STRETÁVAME na Račkianskom mýte je 9:00... kým sa všetko povie, vysvetlí rozdajú sa potrebné veci atď. .... Chceme, aby LARP samotný ZAČAL najneskôr o 10:00, čo bol pôvodne uvedený čas. Najlepšie by bolo, ak by sa začalo od pol desiatej, aby posledná skupinka mohla o tej desiatej odísť.

Prosíme vás o dochvíľnosť v rámci vašich možností. Ak niekto má, ako Alex písal, vybavený odvoz, a nestíhal by, volajte Lattemu, (+421 904 179 150), Hagure, (+421 948 669 802) alebo mne (+421 948 040 766) a informujte nás o prípadnom časovom sklze, aby sme podľa toho vedeli zariadiť odchody ostatných.

Pevne však dúfam, že sa všetci stretneme v stanovenom čase

V mene organizátorov Vám ďakujem za pochopenie
Dobre, ďakujem pekne za info Pinkiesmile
Dakujem velmi pekne za info a za ochotu. Pinkiesmile
Kolem jedné se z LARPu budu odpojovat. Dokázal by mě pak někdo nasměrovat směrem k Avionu? Budu mít jízdenku na celodenní MHD, tak by snad nemusel být problém.

Chápu, že chci trochu modré z nebe. Nepotřebuji cestu až na kroky, nějak už si poradím. Jde mi hlavně abych nevyrazil například směr Vídeň nebo tak.
Odcházet budu, ale na vánoční trhy.
Pripomeň sa Hagure pred začiatkom samotného LARPU, a potom, keď sa budeš odpájať, zavoláš Lattemu, udáš polohu a on ťa nasmeruje. Ale zmier sa s tým, že tak zradíš zvyšok svojej skupiny, a oni ti to už nikdy neodpustia :/
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10