Bronies.cz

Úplná verze: Klub mániček, aneb vše o dlóhých vlasech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Podobné téma tu není (aspoň sem ho nenašel). Tímto tedy vyhlašuju první setkání klubu mániček, na úvod hned pár otázek, aby se nám rozjela diskuze. Jak máte kdo dlóhé vlasy a kolik roků už je máte? Kolik vám (zhruba) měří? Jak se o ně staráte/co používáte za přípravky? Přináší vám vaše délka radosti i strasti? A jaké? Máte nějaké vtipné, vlasové příběhy?
Začnu tedy. Vlasy dle slov kadeřnice už měří nějakých 74-75 cm, ano, třičtvrtě metru. Rainbowlaugh Pěstuju je snad nějakých 7 let a od doby, co to šlo dát za uši, resp. do culíku, mi vlasy přinášejí většinu času radost. Mám rád, když si s nima vítr pohrává, když s nima možu na koncertech třepat, když si je češu, prostě je miluju. Zvláště miluju ty obdivné pohledy: "vau, ty sou fakt krásné!", hlavně od slečen. Rainbowkiss Akorát je teda díky této délce už většinou musím nosit v culíku/copu...Ono není zrovna dvakrát příjemné, když si je přiskřípnu ve dveřách, nebo když si je nechtěně zamotám do křaku. V culíku je aspoň toto nebezpečí velmi minimální.

Asi před třema týdnama sem zažil velmi zvláštní příhodu. Jedu si takhle dom na kolej a v buse je vedle mě pán, které mi říká: "fuj, ty máš dlouhé vlasy, jdi pryč ode mě!". Jenže, ono nebylo kam jít a on ještě do mě strčil prstem. Vystupoval na další zastávce a já si jen pomyslně poklepal na čelo nad tím, co se stalo.

Tož co vy a vlasy?
cca 60 cm Rainbowlaugh
No jo ty vlasy to je téma na hodiny a hodin
Jak mám dlouhé vlasy ani já nevím vychytat ten moment kdy je lze změřit je téměř nemožné a abych pravdu řekl je my to i celkem jedno ale je to tak cca někde u zadku.
a mám je od nepaměti nejdříve jsem jen jako malej nechtěl chodit k holičovy. no mé vlásky byli delší a delší.
no starání, mé vlasy mají celkem svobodný život meju je a rozčesávám nahodile.
mám lupy asi existují i teorie o vyrážce či co, takže jsem vyzkoušel celou škálu šamponů,kondicionérů,lektvarů,rituálů a modliteb no výsledek je stejný lupy tam jsou a rozčesat se to nedá ale po bylinkových přípravcích hezky voní.
už jsem to nakousl mé vlasy jsou magické, abych vás uvedl do situace večer několik hodin rozčesávám vlasy, super je to hotovo zapletu je do copu a jdu spát, a ráno rozplétám na místo tří pramenů vlasů tři podlouhlé chuchvalce fakt to nechápu má to i mamka no prostě záhada.
to jsou přeci jenom celkem strasti, ale jak já říkám: vlasy my rostou z těla, ruce a nohy taky a přece je neřežu. máme silný citový vztah na vzdory velkým nevýhodám sem s tím v pohodě vlásky nosím do takového jakého si drdolu a nepřekáží ani při práci. 
a nechci to za žádných okolností měnit

na konec ještě taková osobní vsuvka o mých vlasech a filozofii o nich
je pravda že už hromadu let pokukuji právě po dreadech to samozřejmě si můžeš zaplatit a budeš mít co jen budeš chtít, ale to nemá žádný smysl, vetšinou to dělají různí hipsteři a rádoby "rastamani" kteří mají pocit že dready=jsem rastafarián. dready si musíš zasloužit musíš je dostat od staršího zkušeného rastafarina který řekne ano ukázal jsi že TY ! jsi skutečně hoden toho být "pravý" rastafarián a můžeš dělat čest Jamaice.
to je zase myšlenka o které by se dalo polemizovat další hodiny ale to už snad není nutné ne

Btw: super nápad na vlákno
Cca 7 let jsem si pěstoval hřívu zhruba po ramena spolu v plnovousem, a můžu říct, že mě za tu dobu omrzelo pořád odněkud poslouchat, že bych se měl vrátit na trůn Gondoru. Navíc to začalo po nějaké době řídnout, takže nakonec šly dlouhé vlasy pryč. Pinkiesmile

A zvláštní příhody? Jedna stará paní mi na zastávce říkala slečno, ale to už je hodně hodně dávno. Rainbowlaugh
mel sem deku az na zada, pak me kobylka okudlala a od te doby sem kratkovlas Rainbowlaugh

Aelipse: jo mam podobny zazitek, jeste s dlouhymi vlasy jsem kdysi pomahal jedne babicce s nakupem a dostalo se mi pochvaly, ze jsem "hodna holka" Rainbowlaugh
Oh Valar, co mi to chlapi děláte!  Rainbowlaugh Pohled na dlouhovlasatého mužského je pro mě nejspíš srovnatelný jako pohled většiny mužských na pěknou holku v minisukni  Pinkiecrazy Rainbowlaugh Hold elfomilkyně se nezapře  Twilightblush A zrovna včera jsem zažila peklo horoucí! Přes týden jsem měla porouchaný net (právě čerstvě resuscitovaný) a včera tu byl technik. Když vylezl z auta, pohlédla jsem zbožně na nebe se slovy "A neuveď mě v pokušení!"  AJ lie Bylo to mladé, modrooké a s blonďatými vlasy do půli zad - prostě tomu jen nasadit špičaté uši a půjčit elfský slovník a dílo by bylo dokonalé  Flutterryay
Super, aspoň si zjistím, kolik kluků/chlapů tu má dlouhé vlasy Rainbowlaugh

Stejně jako Eresiel jsem na dlouhé vlasy ujetá, pokud je to ještě v combu s fousy, tak jsem blažená. Holt vyrůstání mezi šermíři se na mě podepsalo Pinkiehappy (samozřejmě, jak už to tak chodí, žádný z mých stálých partnerů mé estetické snění nesplňoval, ani nesplňuje)

Drtivá většina mých mužských přátel jsou buď fantazáci, šermíři nebo metloši, takže o sbírky historek s vlasy není nouze.

Co se délky vlasů týče, tak vede kamarád Loser

[Obrázek: 532981_346205332099633_1149453034_n.jpg?...e=5895E905]

Dobrá sranda byla, když nás jednou bydlelo pět v podnájmu, dvě holky a tři kluci. Nejkratší délka byla pod ramena Pinkiehappy (kluk) Odpad ve vaně se vymýval krtkem obden, o umyvadle nemluvě Pinkiehappy

Ale asi nejlepší zážitek s vlasy (a porostem) je hláška "No, toho znáš! Dlouhý vlasy, fousy a chodí furt v černé". Tento popis sedí na 90% mých mužských přátel a pár dní po pronesení této věty vznikla tahle fotka Pinkiehappy

[Obrázek: 614794_3334497212519_1928700805_o.jpg]
tak to je zajimavy, protoze vetsina mych pritelkyn zas mela vzdy tendenci me strihat a holit Rainbowlaugh jinak nebyt jich uz davno vypadam jak Reinhold Messner Rainbowlaugh
Nj, to je ta ironie osudu Pinkiehappy
Azuliana: teda, ten je má nádherné! Asi sem se zamiloval Heart Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3