Bronies.cz

Úplná verze: MLP:FiM pohlednice s vánoční/sváteční tématikou, se vzkazem, či anonymní? Jasně!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Vánoce klepou na dveře, nový rok za rohem a někteří z nás pamětníků dob, kdy vánoční svátky byly víc o pohodě, než nákupním šílenství, se občas poohlíží po vánočních pohlednicích. Přece jen, přání na sociálních sítích nebo e-mailech zapadnou v záplavě jiných zpráv velmi rychle a za pár dní jakoby svátky vlastně ani nebyly. Nechce to občas jako připomínku něco trochu trvalejšího?

Takže pro všechny staromilce (kteří pamatují pohlednice jako nezbytnou součást vánočních svátku - jako já), zvědavce a další zájemce, nebo třeba ty, kteří chtějí někoho anonymně pozdravit, je tu následující nabídka:

Když na stránce Pohlednice od Libuše a Radoslavy vyplníte do zadaného formuláře správné údaje a (protože každá sranda něco stojí) pošlete 23 Kč na účet, jehož se zobrazí po odeslání formuláře, přijde do pár dnů adresátovi

papírová pohlednice s Libuší a Radoslavou

K pohlednici můžete připojit vzkaz a/nebo podpis, případně - pokud se vám nechce nic vymýšlet - ponechat jen pozdrav od CZ/SK Bronies.

[Obrázek: 3BIKRwj.jpg]

(autorkou obrázku je Cwossie - dA, Twitter)

Stejnou pohlednici posíláme taky hostům z Czequestrie.

Jak to v reálu funguje:
Využíváme službu https://pohledniceonline.cz/ která umožňuje nahrát obrázek v digitální podobě, online zaplatit a pak už jen čekat, až pošta pohlednici vytiskne a klasickým způsobem doručí až do poštovní schránky adresáta.

Služba si účtuje stejnou cenu, tedy 23 Kč za běžnou pohlednici.

Pokud někomu pohlednice dorazí, pošlete fotku sem do vlákna, aby odesílatel věděl, že skutečně dorazila Twilightsmile rovněž se těším na návrhy, připomínky i komentáře!

Často kladené dotazy

Q: Lze poslat pohlednici i jinam, než jen po České Republice, např. na Slovensko?
A: Ano. Jen poštovné se zvýší z 23 Kč na 39 Kč (do Evropy, včetně Slovenska), případně na 44 Kč (mimo Evropu). Prostě je pošlete na účet správnou výši poštovného a v adrese nezapomeňte kromě adresy uvést zemi, do které má pohled dorazit.

Q: Jak probíhá platba?
A: Platba je realizována bankovním převodem na účet v ČR. Číslo účtu (resp. IBAN) se zobrazí při odeslání formuláře. Kdyby někdo měl potřebu použít pro tento účel PayPal, můžu přidat i PayPal adresu.

Q: Potřebuji to poslat rychle (ideálně hned), ale platba dojde později! Co s tím?
A: Napište mi PM a domluvíme se. Pokud tady na fóru a v komunitě nemáte historii plnou průšvihů a shitstormů, není problém se domluvit na pozdější platbě Twilightsmile
Jak je to s odesíláním na Slovensko? pohlednice.cz to koukám umí, ale stojí to víc, netuším, do jaké míry je tenhle systém automatizovaný, jestli by to fungovalo. Přeci jen je tu dost Slovenských bronies, informace o tomhle by se mohla hodit Pinkiesmile
Na Slovensko se samozřejmě taktéž dá - s touhle službou stojí totéž, co do zbytku Evropy, tedy 39 Kč (mimo Evropu to stojí 44 Kč).

Možná to jde z některých Slovenských stránek levněji - podrobněji jsem to nezkoumal. Pokud se na to chce někdo podívat, tak budu určitě rád Twilightsmile

EDIT: odpověď přidána do Často Kladených Dotazů. Do platebních údajů po odeslání formuláře rovněž přidán IBAN. Pokud to bude někdo chtít využít, můžu přidat i PayPal.
Ještě mi přišel dotaz ohledně rychlosti (s tím, že platba zdržuje a není to hned) - v tom případě stačí napsat PM a domluvíme se na odložené platbě. Pokud nejste známí potížisté a máte tady na fóru nebo v komunitě historii bez průšvihů a shitstormů, tak s tím není žádný problém Twilightsmile

Jsem docela rád, že letos můžu Vánoční přání vyřídit takhle - obvykle píšu a píšu... Překvapit některé s poníkovským pohledem bude sranda. Těším se, až mi začnou chodit ty "WTF...??" zprávy Rainbowlaugh

Zpráva pro zadavatele: všechny doteď objednané pohlednice poslány!