Bronies.cz

Úplná verze: Povídání z literárních srazů
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Moji nejmilejší,
možná jste již zaznamenali, že se v Praze čas od času uskuteční nějaký ten sraz. To by nebylo nic neobvyklého, přece jen srazy se konají a konat snad budou. Občas se ovšem krom klasických posezení v hospůdce sejde i tématicky zaměřená parta - většinu (vlastně všechny) můžete potkat především v literární sekci, kde shromažďují své povídky a dokonce čtou i povídky jiných. Jindy tato banda taky bývá označována jako "literární mafie", ale co je na tom pravdy... ví jenom Bůh. Nebo Celestie. Či snad Enlil a Ninlil?

Fajn, teď bez okecávání. Takhle jsme se jednou sešli jako docela početná parta (9 lidí nás tam bylo myslím nejvíc?) a tak ze zápalu jsme si schválně zkusili na zadané téma napsat kratší povídky, které jsme měli zveřejnit i na fóru. Povídky mi nakonec do mailu přišly tři, a to od Zmoka, Mácamana a Jamise. Kde se schovaly ty další, to už záleží na samotných autorech. Pokud by se ovšem našel ještě někdo, kdo tam s námi byl a chtěl by to poslat, klidně pošlete. Sama jsem zjistila, že při posledním pádu systému se mi vytratila i ta moje a originál na papíře mám zahrabaný doma v dokumentech, takže ho teprve budu znovu přepisovat.

Našim tématem byla...
MLHA

Příjemné čtení přejeme. Pinkiesmile

Jamis
Mácaman
Zmok
Krásné povídání. Jak se v poslední době necítím na to, abych se pouštěl do dlouhých epických románů, tak takového krátké příběhy jsou pro odreagování skvělé. Ať už jde o humor nebo o něco, co vyznívá jako úvod něčemu většímu.
Určitě literárně mafijujte častěji Twilightsmile
Děkuju moc za zveřejnění Pinkiesmile

... a taky za to, že jste mě do toho psaní zatáhli, protože napsat takhle krátkou povídku z fleku jsem se docela bál, jak to dopadne (od střední školy jsem podobné "slohy" nepsal). Nakonec to šlo nad mé očekávání dobře Twilightsmile
šlo to samo v tak přijemné společnosti Pinkiesmile
Já děkuji za to, že jste mě s tím nápadem neposlali do určitých partií a něco takového zkusili. Jsem ráda, že vás to bavilo. Twilightsmile
Někdy příště si, pokud budete chtít, dáme další kolo. Raritywink
Určitě Pinkiesmile moc rád si to zase zopakuju!
Tohle mě minulo a mrzí mě to... Máte vlákno týkající se přímo těchto srazů? Pinkiesmile
V plánu je další sraz, ale vypadá to, že až po Pragofestu. Pro jistotu ti pak teda napíšu zprávu :-)
S radostí vám oznamuji, že dnes nastal důležitý den pro literární mafii - podařilo se nám navázat partnerství s literární jakuzou.
A na důkaz přátelství nám umožnili napsat příběh jednoho dílu My Little Pony, který se bude vysílat exluzivně jen v Japonsku. Abychom jim udělali radost, rozhodli jsme se psát takový děj, jaký by bez problémů zapadl do běžného anime z prostředí střední školy. Tady také českému publiku zpřístupňujeme napsanou část našeho díla:

https://docs.google.com/document/d/18ZIW...sp=sharing

Autoři jsou Katrinka, Tuxík, Rwakk a Zmok. Každý má svou barvu. Kdo uhodne, komu která barva patří, vyhraje malou cenu: Do děje bude moci přidat svou vlastní postavu. A ta postava neumře. Takhle se odměňuje mafie ;-)
Stran: 1 2