Bronies.cz

Úplná verze: Galacon 2017, Ludwigsburg - ubytování
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NESTOR to letos pekne zavaril - maji uplne nove stranky a jiz nemaji moznost extra postele, nemohu to tam nikde nalezt! (tim padem free breakfast tez zmizela).

295 EUR za 3 noce pro standartni pokoj pro 2, na kterem se vejdou max jeste 2 spacakari, vysledna cena je 2700 CZK za postel (x2) a 1300 (x2) za spacak (nastrel cen), coz je myslim levnejsi, nez bylo drive?
Jo je a o dost. už skoro vyrovnáváte mne Rainbowlaugh Ibis zdražuje a nestor zlevňuje to není fér. i když vy cheatujete se spacákářema Rainbowlaugh
Jestli si dobře vzpomínám, tak minulý rok to vyšlo na něco okolo 10 000,-Kč pro 2 osoby plus jednoho na přistýlce. Takže jestli by to bylo tak jak píšeš, tak je to o nějaké cca 2000,-Kč levnější.
Spacák nechci, takže přistýlku změnit na postel prosím
Nahlédl jsem taky a pokusil se vystopovat, jestli tam ta možnost opravdu nějaká není.
Nestor a jeho rezervační systémy... Facehoof

Přes ten "Book now" je to nějaký nový javascriptový systém, který opravdu nikde možnost postele navíc nemá (Hlavně, že má v dodatečných požadavcích duplicitní možnosti různými jazyky).
Vedle toho v sekci Rates na webu udávají extra bed za 30 €/noc. A pod těmi tabulkami je odkaz na ten původní rezervační systém v javě (jeden okamžik mi to vyhodilo takovou typickou chybovou hlášku), kde když se zaškrtne možnost pokoje pro 2 osoby, tak v dalším kroku se přistýlka vybrat dá.

Teď je otázka, jestli z rezervačních systémů není třeba jen jediný správný ten horší...
To teda Ibis zdražil šíleně, viděl bych to na převelení do Nestoru na spacák, ale až po tom, co se zjistí, jak to je.
Nezdrazil zas tak silene. To je Tim zes loni nejel. Pro 3 lidi to je narust o 5 proti lonsku. Pri dvou je to cca o 8. Coz je podobne jako loni.

Sent from my IdeaTabA1000-F using Tapatalk
Omlouvám se, že kvůli tomu píšu do ubytka, ale zajímá mě, jestli už jste nakupovali lístky, nebo jestli to necháváte na později. Asi o ně nebude nouze, nebo alespoň 2014 a 2015 nikdy nebyla, ale stejně, lepší být připraven, že Pinkiehappy
Ještě koupeno nemám, ale samozřejmě plánuju Pinkiesmile ono je toho teď dost, tak mají přednost jiné věci.
Jsem na tom jako Jamis
ještě jsem ho nekoupil a asi to nechám na později
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11