Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 10: Royal Problems
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Well, to jsem probírala i se zahraničními Bronies a většinou mi řekli, že kvůli tomu že tam s nima byla Tia to mohlo "nějak ovlivnit" podobu zlé Celestia / "viděla jsi jak byla vyděšená? Třeba si tuhle formu pamatuje z minulosti." / či další zajímavosti podobného rázu :/
To bylo kvůli Twilight baleríně.
Dlouho jsme čekali na "Royal sisters" epizodu, tak jsme se dočkali Twilightsmile líbila se, uvěřitelná a ukázala Lunu i Celestii víc jako charaktery (tedy spíše Celestii, která vlastní epizodu jako takovou ještě neměla).

Říkal jsem si, jak se prohození královských povinností dne i noci bude podobat oficiálními komixu, kde už tohle téma ztvárněno bylo (samozřejmě trochu jinak), ale podobností bylo jen pár - byl jsem vážně zvědav, jak si Tia poradí se stráží snů...

Twilight a moment "Tell me everything!!" mě vážně rozesmál Rainbowlaugh

Bylo moc fajn v zakončení vidět, že i přes rozepře se jedna neodvrátí od druhé když jde do tuhého a dokáží si najít společnou řeč Twilightsmile nakonec... bylo to jen o trochu pochopení a společném zážitku jiném než "běžná práce" i když trochu drsném - kolik času asi spolu jinak tráví, když má jedna na starosti den a druhá noc?
Poté, co se všude objevily artworky Daybreaker, jsem doufal v nějakou ultra mega epic bitku a ve skutečnosti to byl jen slice of life s princeznama. Win win situation.

Nejoblíbenější scéna? Twilerina Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4