Bronies.cz

Úplná verze: BronyScot 2017
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
BronyScot 2017
Informační kanály
http://brony.scot | https://twitter.com/bronyscot | http://ukofequestria.co.uk/forums/bronys...ssion.110/

Hlavní část
Sobota 25.11.2017
Místo konání: Hilton Grosvenor Hotel Glasgow, Skotsko, Velká Británie
(stejně jako loni)

Koncert Rock Nessie
Neděle 26.11.2017 večer
Classic Grand Glasgow, Skotsko, Velká Británie
Koncert je prý pouze 18+ kvůli podmínkám majitele místa

+ libovolně preparty a afterparty
Oficiální v Curler's Rest, v pátek od 16:00.

Lístky:
Standard - vstup na sobotní con - £24 (~675 Kč plus mínus kurz)
Deluxe - vstup na sobotní con + extra SWAG - £39 (~1100 Kč plus mínus kurz)
RockNessie - vstup na nedělní párty - £11 (~310 Kč plus mínus kurz)

Ubytování:
společné: hostel BlueSky, cena do 400 Kč/noc, zařizuje Starfooty - pokud dáte vědět do 8.9.
Jinak jak se kdo zařídí

Doprava:
- Earth Pony style:
Starfooty ve felicii
- Pegasus style:
Jakluk, Tom0147, Intrix, Fang Praha-Edinburgh 23.11. a zpět 28.11. (Ryanair) + dojezd do Glasgow
Quint Praha-Glasgow 24.11. a zpět Edinburgh-Praha 3.12.(?) (Jet2/Easyjet)
- Unicorn style:
???

----
Usmyslel jsem si, že se letos tohohle conu zúčastním a podle svého dalšího stavu bych se podíval i kousek po okolí.
Začínám sondovat možnosti ubytování a dopravy, čím dřív je vyřeším, tím lépe. Má někdo zájem se přidat?

Minulé ročníky má proježděné Starfooty (https://bronies.cz/Vlakno-BronyScot-2016) a pokud si dobře vzpomínám, nabízel, že se o nějaké takové zařizování postará včetně dopravy (jízda autem) i letos.
Starfooty, omlouvám se, pokud ti beru vytvoření vlákna. Rozmýšlel ses už, jak by cesta ve tvém podání vypadala (kdy kudy kam), abych zhodnotil, jestli se nebudu dopravovat spíše po vlastní ose (nejspíš letecky)?

(Mimochodem, dat theme Rainbowlaugh )
Mozna bych si tam skocil, kdyz uz bydlim v ty Anglii Rainbowlaugh Letenka za 90GBP, jizdenka za 30GBP, to se da, patek vecer/nedele vecer (bez dovci). Ale jeste uvidim - ve stejne datum je Transmission v Praze a na to mozna poletime z Britama.. proc si vsichni vybiraj zrovna tyhle datumy >.<

Jop, vybrali si stejne tema... a BronyCan taky. /).-
Sakra, já tohle vlákno chtěl zakládat, až když vylezou informace o vstupenkách - tedy asi za 14 dní. Veselo je v tom, že cca 14 dní předtím je Moskva a na tu aktuálně lístky řeším (a s tím mám velké trable).

Doprava - ano, beru auto. Pokud to bude do 3 lidí, tak bude se jezdit po okolí, jinak se bude muset obětovat i někdo další a nebo se pouze sedí v Glasgow. Chci totiž opět vzít Lunu. S parkování to bude letos veselejší, protože za místem conu loni přibyla zóna - víc ťapání pro materiál. Akorát jsem odjížděl, když jí malovali. Parkovat lze i před hostelem, ale je to placené a po příletu nebudete mít drobáky (nebo se někdo obětuje a koupí si lístek na metro a zaplatí dvacetilibrovkou - automat vrátí mince).

Bydlení - já budu zařizovat hostel BlueSky, tedy tentýž, co jsem byl vloni, akorát pro skupinu by to mělo být uzavřeno někdy 31.8. (!!!). Je v přijatelné vzdálenosti od Botanické (conu) a centra (párty).

Kam dál: Podle množství lidí a aut se ještě uvidí s cestováním a hostely v dalších lokalitách - znám hezký v Inverness a u Carlisle a pár zajímavých míst, kam zahraniční turista běžně nepáchne. Edinburgu se nevyhýbám, avšak auto bude odloženo poněkud z ruky a do centra se dojede tramvají. Jo, chtěl bych Greystripovi (týpek, u něhož jsme s Krajkem spali) dovézt modely trabantů, protože si loni jednoho velkého bakeliťáka z Maďarska dovezl.

Mele, pokud tam nebude někdo, koho si nebudete moci dotáhnout na Czequestrii (Eileen?), tak klidně vem brity na Transmission, do Glasgow můžete v zásadě kdykoliv. Na druhou stranu - pokud už kolem toho Londýna pojedu, tak tě naložit můžu, v autě ZATÍM místo je.
Hm to nezní špatně, že bych se tenhle rok vydal? Počkám na uvolnění lístků a pak bych udělal definitivní rozhodnutí.
Zaznam z BronyScotu 2016 - Starfooty, Kofola, Libussa a EileMonty

Nepatří to náhodou do vlákna vedle?
Lidi co nevedej do ceho jdou budou radi za kazdej matros, videa predchozich CZQ taky postuju do CZQ17 vlaken po svete, aby lidi meli predstavu o tom, jak to tam vypada =)
K té hospě: je dvoupatrová s tím, že v patře je salónek a "salónek". V normálním salónku nebylo zkraje vůbec k hnutí, takže jsem hlavní část strávil v tom s uvozovkami. Uvozovky jsou tam pak docela vidět. K natáčení - moc lidí, pro jakoukoliv kameru bídné osvětlení (a to tohle bylo lepší místo). V tom rámusu jsem jí špatně rozuměl. Jen jsem jaksi s sebou netáhl Lunu. Podle lidí jí zkusím vzít letos. Navíc Eileen spí v hotelech. Hostely jsou přeci jen o level níže.

Con: Záběr z hlavního sálu, standardní začátek s akcemi a pravidly. Tenhle jsem nestíhal. Pak tam má střih na rozhovor s tou úžasnou chryskou (jak už jsem říkal na PGF). Pak je Kez (musim na ní vylovit někde kontakt, někam mi zmizel) a vůbec prostor s prodejem. Diskuze muzikantů probíhá v malém sále.
Na Galacon jsem letos nemohl, něčím to vynahradit musím. A při poslední návštěvě Skotska před třemi lety jsem si slíbil, že se tam někdy musím vrátit. Budiž mé přání splněno tímto výletem!

@Starfooty: Až se dostaneš k zařizování ubytování, počítej prosím se mnou.
---
Vstupné
Prodej by měl být již brzy spuštěn, zatím jsou potvrzené ceny:
Adult entry (Sat 25 Nov): £24
Child entry (Sat 25 Nov): £7.50
Nessie's Treasure Trove (Sat 25 Nov, sponsor ticket which includes goodie bag): £39
Rock Nessie (Sun 26 Nov, 18+ only): £11

Doprava
Ryanair v listopadu spouští linku PRG-EDI, tak má teď s easyJetem trochu cenovou válku (zpáteční letenky pod 2000 Kč). Poletím po 10 letech, takže i samotná cesta bude pro mě zážitkem. Zvolil jsem tohle spojení, budu rád, když se přidáte Twilightsmile
[Obrázek: flight_prg-edi.png]
Ano, registruji vás oba. Já jsem zatím od čtvrtka do pondělí. Detaily co se dopravy týče (z letiště, na letiště), pořešíme teď v sobotu nebo v neděli. Je fakt, že já s Krajkem jsme letěli EasyJetem pátek - pondělí (úterý). Počítejte navíc 20 GBP vratnou zálohu na klíče a materiál (povlečení, chlív v pokoji). Dál pokud máte online platby, můžete bookovat ihned, někde v historii bude link na Hostelworld. Na sólo booking je sice riziko, že budete k někomu divnému přihozeni, avšak spíš se vejdete. Posledně jsem byl u dýchánku mladých z tuším Manchesteru (to by mi letos tolik nevadilo, nehodlám přijet tak natěsno), ale v jiném pokoji byli další návštěvníci conu, což jsem zjistil až v neděli při snídani. Také nás pravděpodobně opět zastihne začátek vánočních trhů.
Nevím, jestli bude mít prachy Krajk, protože ten má nyní pod palcem organizaci Moskvy (další zábava). Pokud budeme jenom 3, tak jsem ochotný vás protáhnout autem. Je stále potřeba počítat s tím, že já musím být 30.11. ve 3:00 na trajektu zpátky a ještě mne čeká 1100km.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7