Bronies.cz

Úplná verze: [MTS] DopraFFa na FF 2017
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Čtrnáctimístný kupé nebude. Stejně jako loni nám přiřadili místa v přední části vlaku. Tak jsem jim tam hned volal, že to chci změnit. Prý mají jiný rezervační systém a nejde to. Na dotaz proč to loni šlo mi nebyli schopni odpovědět. Sorry. Mrzí mě to, ale když se dědek na infolince Drah zasekne, tak s tím prostě nic neudělám. :-( Ještě do nich zkusím rejpnout na FB, ne že bych čekal odezvu...

Doplatek bude cca 25 Kč.
Tak ještě jinak. Sice jsem s tím strávil půl dne a komunikoval s šesti různejma lidma, ale povedlo se mi zajistit trojkupé. Třikrát hurá.

[Obrázek: Screenshot%202017-06-22%2021.23.49.png?dl=1]

Zároveň máme jedno volné místo (jeden ze členů výpravy nemůže jet). Takže pokud byste se někdo chtěl přidat, pošlete mi PM.
Připomínám, že máme jedno volné místo ve vlaconu. Případný zájemce nechť se mi ozve do PM.
A Tome když už se to blíží bude stačit tam bejt v půl 2 nebo radši dřív??
Máš to všechno v první příspěvku. Sraz v 13:20.
Na místě budu odjezd organizovat já (Tom jede autem). Poznávací znamení - růžové vlasy. Sraz jako vždy před kasami - stojíme tam pokaždé Pinkiesmile Čas - 13.20. Kdo na mě nemá telefon, tak PM prosím. 13.45 vyrážíme směr nástupiště Pinkiesmile

P.S.: Minulý rok se ve vlaconu rozmohla viróza. Okurky sebou neberu, ale mám kvalitní foťák a přístup k netu a tiskárnám Ajsmug Nepřehánějme to s alkoholem, ať si zase netrhneme ostudu jak loni!
Volné místo je již zabrané
(04.06.2017, 17:52)blesk1j_CZ Napsal(a): [ -> ]Nabízím dvě volná místa v autě. Pojede s námi Iluzon a KRAJKHOUR + dva FF ogrové. Odjez by byl ve čtvrtek z Nuslí (Lze se domluvit) mezi [s]pátou a šestou/s] odpoledne.  Zpátky pojedeme navečer v neděli 2. 7.

A auto se kterým pojedeme se jmenuje Krvavý Blesk.
Viz foto

[Obrázek: 41ijReG.jpg]

Krvavý blesk napněn.
Tak na poslední chvíli přidávám "It's About Time" vlacon. Jedu já a Elanor. Kdyby někdo nastupoval v Jihlavě na hlavním nádraží, tak odjezd v 17:21.
Kontaktní osoba: Anemonis.
Poznávací znamení: budu mít Equestria Girls čelenku s ušima, tričko CZ/SK bronies a spoustu bagáže.

[Obrázek: zk1ssy.jpg]
(05.06.2017, 10:36)Jamis Napsal(a): [ -> ]Jako každý rok plánuji jet v až pátek 30.6. (protože dny dovolené jsou vzácné statky) v odpoledních hodinách - patrně  17:04 (plus mínus hodina, ještě upřesním).

Přidá se někdo v tu dobu?

Upřesňuji páteční čas na 16:04 z Hlaváku (sám budu nejspíš nastupovat v Libni, protože to mám z práce mnohem blíž). Zatím jsme tři - pokud se někdo bude chtít přidat, dejte vědět.

[Obrázek: UoattKq.png]
Stran: 1 2 3 4 5